Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αγχωτική νίκη . ΑΓΣΙ – ΠΑΣ Ναυπάκτου (ανδρικό) : 79-72



Η ανδρική μας ομάδα πραγματοποιώντας και πάλι μέτρια εμφάνιση κατάφερε να πάρει το ροζ φύλο αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Ναυπάκτου που , αν και παρουσιάστηκε με ελλείψεις , πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη.  Το παιχνίδι έδειχνε αμφίρροπο και μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΓΣΙ να τα πάει καλά επιθετικά , αλλά να υστερεί στην άμυνα , δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενουμένους να απαντάνε με εύκολα καλάθια. Στο τρίτο δεκάλεπτο η εμφάνιση της ομάδας μας βελτιώθηκε και ο ΑΓΣΙ απέκτησε μια διαφορά στο σκορ , η οποία ψαλιδίστηκε προς το τέλος που έπεσαν οι ρυθμοί.  Από τον ΑΓΣΙ πολύ καλός ο Άγγελος Κοττίκας με τους Θοδωρή Μπέη και Βαγγέλη Παπαγγέλη να τον ακολουθούν.  Από τον ΠΑΣ Ναυπάκτου καλή εμφάνιση έκαναν οι Ζησιμόπουλος και Μαυρέλης. Ο κ. Τσουκανέλης , ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα , δήλωσε : « Σήμερα είμαστε κακοί στο πρώτο ημίχρονο όπου , αν και επιθετικά είχαμε ρυθμό και ήμασταν σχετικά εύστοχοι , στην άμυνα παρουσιάζαμε κενά και επιτρέπαμε σους αντιπάλους μας να σκοράρουν εύκολα. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε καλύτερα και χτίσαμε μια διαφορά που μας έδωσε τη νίκη».
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μαντήλας και Κανελόπουλος.
Δεκάλεπτα : 22-18 ,  43-40 ημ. , 70 – 59 , 79-72.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης) : Ντούσκος 2, Κοττίκας 21(3), Μπέης 15(1), Αντωνίου 2, Λισγάρας 2, Κατσαπρακάκης 3(1), Αναγνωστάκης 6(1), Θώδης 4, Παπαγγέλης 16, Καρεπίδης 6, Γιωτάκης 2.
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος) : Καραγιώργος , Φρέγκου 8, Αλεξίου 2, Αμπλάς 8, Παναγιωτόπουλος (2), Ζησιμόπουλος 21(5), Μαυρέλης 23, Αγγελόπουλος 2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: