Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αναβολή στο σχολικό πρωτάθλημα.


Οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 19-1-2011 σχολικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης της Β’ φάσης αναβλήθηκαν επ’ αόριστον.
Τα λύκεια των Ιωαννίνων που είχαν προκριθεί στη Β’ φάση , δηλαδή το 3ο Λύκειο για τα αγόρια και το 4ο λύκειο για τα κορίτσια επρόκειτο να αγωνιστούν κόντρα στους πρωταθλητές του νομού Θεσπρωτίας . Συγκεκριμένα θα γινόταν οι αγώνες :
Λύκειο Παραμυθιάς - 3ο Λύκειο Ιωαννίνων (αγόρια)
Λύκειο Φιλιατών – 4ο Λύκειο Ιωαννίνων (κορίτσια )
Οι αγώνες είχαν προγραμματισθεί για το πρωί της Τετάρτης στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας.
Όπως μας ανακοίνωσαν από το αρμόδιο γραφείο Φυσικής Αγωγής Ιωαννίνων οι αγώνες αναβάλλονται επ’ αόριστον . Οι λόγοι δεν διευκρινίσθηκαν αλλά μάλλον είναι η μη καταβολή αποδοχών στους καθηγητές φυσικής αγωγής που προπονούν και συνοδεύουν τις ομάδες.
Όπως πληροφορηθήκαμε στο Αγρίνιο οι αγώνες των Λυκείων Αγρινίου και Λευκάδας έγιναν. Φαίνεται πως εκεί ξεπεράστηκαν τα προβλήματα. Θυμίζουμε ότι για τους ίδιους λόγους πέρυσι ματαιώθηκε το σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης των γυμνασίων της πόλης , όπως άλλωστε και φέτος.
Θυμίζουμε ακόμα ότι τον βασικό κορμό και των δύο ομάδων , από τα Λύκεια των Ιωαννίνων , αποτελούν οι ομάδες εφήβων και νεανίδων του ΑΓΣΙ.
Οι νικητές των αγώνων που αναβλήθηκαν θα παίξουν με τους νικητές των αγώνων που θα γίνουν μεταξύ των λυκείων των νομών Άρτας και Φωκίδας. 

2 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Παιδιά όντως έγιναν στη Λευκάδα την Τετάρτη 19-1 οι αγώνες μεταξύ 2ου Λυκείου Λευκάδας και του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου 51-53 στα αγόρια και μεταξύ 2ου Λυκείου Λευκάδας και 1ου Λυκείου Αγρινίου 29-34 στα κορίτσια.
Μετά τους αγώνες μάθαμε για την αναβολή. Πάντως είναι κρίμα να σταματάνε έτσι τους αγώνες ...
http://ksourgiasbasket.blogspot.com/2011/01/2-1_20.html

agsi bc είπε...

Συγχαρητήρια στα αγόρια του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου και στα κορίτσια του 1ου Λυκείου Αγρινίου για τις νίκες τους. Όσο για την αναβολή , Χρήστο , δεν είναι μόνο κρίμα. Κάποιοι έχουν σοβαρότερες ευθύνες. Όποιος εμποδίζει ή ματαιώνει αθλητικές δραστηριότητες μαθητών να είναι σίγουρος ότι ανοίγει δρόμους σε "άλλες ασχολίες" των νέων ανθρώπων. Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί είναι γεμάτες καφετέριες. Δεν είναι λοιπόν κρίμα. Είναι ντροπή!!!