Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Στην προεθνική παίδων ο Δημήτρης Μάντζιος.


'Eνα από τα ταλαντούχα παιδιά του ΑΓΣΙ , ο 95αρης Δημήτρης Μάντζιος , αρχηγός της παιδικής ομάδας , κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας παίδων. Η επιλογή του αποτελεί σίγουρα μεγάλη τιμή για το σύλλογό μας και αποδεικνύει την αρτιότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τις υποδομές του ΑΓΣΙ.
Συγχαρητήρια στο Δημήτρη και στους προπονητές του κκ. Βαγγέλη Παππά , Σοφοκλή Τσουκανέλη , Παναγιώτη Κουβάτση και Νίκο Κωστόπουλο για τη μεγάλη διάκριση και επιτυχία.
Η μπασκετική οικογένεια του ΑΓΣΙ του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και υγιής να συνεχίσει στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς να προσπαθεί να βελτιώνεται με στόχο νέες μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις για τον ίδιο , το σύλλογό μας και την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη, που είναι ένας πολύ καλός αθλητής με προοπτικές. Αντώνης Ασπιώτης.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO MHTSARA. MAS KANEIS OLOYS STON AGSI PERHFANOYS. PAIXE OPOS XEREIS DYNATA KAI SIGOYRA THA XEXORISEIS KAI STHN ETHNIKH. BRAVOOOO.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ...

Ανώνυμος είπε...

Mpravo sou dimitri! sigxaritiria!! sou axizei meta apo tosi douleia kai wres proponisis!! mas kaneis olous perifanous poso mallon emas tous simpaixtes sou!!! tzanis 4

Ανώνυμος είπε...

a mwri paixtara mantziooo.... s agapame rrr...anagnwstakis!

Ανώνυμος είπε...

re o dhmhtris einai 2.03;;

Ανώνυμος είπε...

oxi re gurw sto 1.95 einai...pavlos 12

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στο Δημήτρη Μάντζιο και τους Προπονητές του. Η περίπτωσή του αποδεικνύει ότι μόνο με συστηματική δουλειά και συνεργασία προπονητών, ομάδας, παίκτη και γονιών μπορεί να φτάσει κάποιος ψηλά. Όσο για το ύψος του, που "μάρανε" κάποιους,να ξέρουν ότι το παιδί αυτό παίζει απέναντι σε αντιπάλους 2.05 σαν να είναι 2.10 και βάλε!

Popolarus είπε...

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Δημήτρη και στον Προπονητή του.Πρίν από λίγες μέρες,σε άλλο σχόλιο μου,είχα εκφράσει την άποψη ότι ο Μάντζιος και ο Αναγνωστάκης έπρεπε να απασχολήσουν τους "εκλέκτορες" των μικρών Εθνικών ομάδων.Φαίνεται ότι άρχισαν να καλούν στις Εθνικές και παιδιά απο την Επαρχία.