Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

video από Αστακό . Μαθήματα άθλιας διαιτησίας και σκληρού παιχνιδιού.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poy einai h athlia diaithsia kai to sklhro paixnidi re paidia??tha trelathoyme teleiws...

agsi bc είπε...

Όποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δει ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ.Αν επίσης νομίζετε ότι όλα είναι καλά και σωστά τότε σας ενημερώνουμε ότι αγνοείτε πλήρως τους κανονισμούς καλαθοσφαίρισης ΕΟΚ.
8.13 φάουλ στο Μάντζιο για απλή επαφή. Αμέσως μετά στην επίθεση του ΑΓΣΙ 7.45 ακολουθεί σκληρό φάουλ σε βάρος του Μπέη που δε σφυρίζεται. 6.42 προσέξτε σπρωξίματα του Ν 12 Αίολου (Τσάνος) σε βάρος του Μάντζιου , ο Γαληνάς παραμένει αδιάφορος. 6.12, 4.37, 4.02 ο Τσάνος συνεχίζει ακάθεκτος χωρίς συνέπειες. Στα 3.17 ο ΑΓΣΙ περνάει μπροστά στο σκορ 7-8. Αμέσως 3.12 ο Γαληνάς σφυρίζει φάουλ σε διεκδίκηση μπάλας σε βάρος του ΑΓΣΙ. 1.56 φάουλ στον ακίνητο Μάντζιο. 1.07 σκληρό φάουλ στο Μπέη (δυνατή αγκωνιά πάνω στο σουτ) ο παίχτης σφαδάζει στο έδαφος ο Γαληνάς ασυγκίνητος. Ο Τσάνος από το 1ο δεκάλεπτο θα έπρεπε να είναι εκτός παιχνιδιού κι όμως σε όλο τον αγώνα χρεώθηκε με μόλις 2 φάουλ !!! Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανεβάσουμε όλο τον αγώνα. Στο απόσπασμα είδατε μόνο την "υποδοχή" στον Αστακό. Εκτός από τις εμπειρίες πάντως ο Αναγνωστάκης , ο Μάντζιος και ο Μπέης επέτρεψαν με μελανιές και μώλωπες στα Γιάννενα.

agsi bc είπε...

Αστακού … συνέχεια.
Κι ενώ από μόνη της η ατμόσφαιρα του κλειστού γυμναστηρίου Αστακού παραπέμπει σε κάτι ιλαροτραγικό με αποδυτήρια αίθουσες σχολείου , τουαλέτες σκοτεινά τούνελ, αγωνιστικό χώρο να παραβιάζει κατάφορα το άρθρο 2 του κανονισμού καλαθοσφαίρισης ΕΟΚ , θεατές να περιφέρονται ελεύθερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του παιχνιδιού και πάγκους ομάδων και γραμματεία εντός του πλαστικού παρκέ ελλείψει χώρου, ήρθε και ο Γαληνάς , σαν β’ διαιτητής , να χειροτερέψει το σκηνικό. Είμαστε καλοπροαίρετοι και γι αυτό στη Ναύπακτο πιστέψαμε ότι ο συγκεκριμένος β’ διαιτητής ήταν σε κακή μέρα. Τώρα μας έπεισε πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασατε να φερετε μαζι σας γιαννιωτες διαιτητες....οπως κανετε παντα....γιατι ωρε παιδια χαλατε ετσι τις παραδοσεις σας.....

agsi bc είπε...

Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Η ιστορία του ΑΓΣΙ στα παρκέ είναι γνωστή. Οι επιτυχίες του σε πανελλαδικό επίπεδο το ίδιο. Οι πρακτικές που υπερασπίζεστε πάνε το μπάσκετ δεκαετίες πίσω και δεν θα αντέχουν. Απλά θα υπάρχουν για λίγο ακόμα στον πάτο.

Ανώνυμος είπε...

σαφως και θα υπαρχουν επαφες στο μπασκετ και συμφωνο ακομα πως οι διαιτητες στο βιντεο που δειχνετε να εκαναν κανεναν δυο λαθη..οχι ομως οσα αναφερετε γιατι το παρατραβατε..ειναι ενα παιχνιδι μπασκετ και θα υπαρχουν επαφες..δεν μπορειτε να εχετε παραπονα απο διαιτησια απο την στιγμη που ειστε η μοναδικη ομαδα στην κατηγορια που παιζει σχεδον σε ολουσ τουσ αγωνες με ελαχιστες εξαιρεσεισ με γιαννιωτες διατητες...τυχιαο??ειστε η μονη ομαδα οπου στον αγωνα με κερκυραικες ομαδες η ενωση εστειλε ολωτυχαιως στο νησι των φαιακων γιαννιωτη διαιτητη..τυχαιο??εε λοιπον μην εχετε παραπονα απο την διαιτησια σεβαστειτε την ιστορια σας και την πολλη καλη δουλεια που κανετε στισ ακαδημιες σας..αν ωστοσο θεωρειτε πως αδικειστε στειλτε το βιντεο του αγωνα στην ενωση και αφηστε τους κανονισμους τις εοκ που αναφερετε θελοντας να μας δειξετε τις γνωσεις σας....τελος το κλειστο του αιολου ειναι τραγικο συμφωνω αλλα στην ελλαδα ζουμε και αυτη ειναι η μιζερια μας..για να μην πω και για το δικο σας κλειστο (στολιδι..) με πεσμενες μπασκετες σε μια πολη που θα επρεπε να ειχε ενα αξιολογο κλειστο

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω*

agsi bc είπε...

Λογικές μιζέριας δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές από μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας της είναι μόλις 19 χρόνια. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αγαπάμε το μπάσκετ και παίζουμε καθαρά επιδιώκοντας νίκες που να μας αξίζουν. Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια, τους ορισμούς "επαφής" και κυρίως τις κωμικές κριτικές και υποδείξεις τις απορρίπτουμε ως ανόητες και αστείες

Ανώνυμος είπε...

ase mas re file mas douleveis eides ti egine sto paixnidi??an eides einai dropi na milas eilikrina katse prwta skepsou ti egine kai meta mila an 8es na deis tin pragmatikotita!

Ανώνυμος είπε...

o proigoumenos mallon eide to paixnidi. me ton AO agriniou pantos den eide ton agona giati o aiolos epaize keklismenon ton thiron. Dystyxos i poini itan gia mia agonistiki. etsi pou to pane omos ston astako o stavlos prepei na kleisi monima.

Ανώνυμος είπε...

o tsigas pali sfirizei tin omada apo to agrinio pou exei stoxo tin anodo kai tha to kanei kai mexri to telos tis xronias kai eimai sigouros pos ton agona ao agriniou-giannena bc tha ton sfiriksei o idios. tyxaio??? den nomizo.... tsiga se pirame xampari!!