Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΕΟΚ

Προπονητής της Εθνικής παίδων ανέλαβε ο κ. Μάνος Μανουσέλης. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο αφού  συμπληρώνει τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στους πάγκους ομάδων μπάσκετ από τις τοπικές κατηγορίες της Αθήνας μέχρι τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και την Ευρωλίγκα. Η εμπειρία και οι επιτυχίες δεδομένες. Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών το 2005 στην Αργεντινή, η συμμετοχή στον τελικό της Ευρωλίγκα και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 με τον Ολυμπιακό είναι τα highlights της καριέρας του. Έχει ανεβάσει στην Α1 τον Πανελλήνιο –από την Γ’ Εθνική και τον Ηλυσιακό, ενώ έχει ανεβάσει  το Παλαιό Φάληρο και το Περιστέρι από την Β’ Εθνική στην Α2. Ασχολήθηκε δέκα χρόνια με το μπάσκετ γυναικών και τα πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος που κατέκτησε με τον Σπόρτιγκ με ρεκόρ 111 νίκες και 6 ήττες έμειναν στην ιστορία. Η ζωή του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορτοκαλί μπάλα, διότι και πέρα από την προπονητική, ότι άλλο έχει καταπιαστεί – όπως για παράδειγμα την δημοσιογραφία- αφορά την καλαθοσφαίριση…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ε.Ο.Κ.
Το τριήμερο 18-19-20 Δεκεμβρίου οι ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Κώστας Μίσσας, Μάνος Μανουσέλης και Γιώργος Λιμνιάτης όπως και ο τεχνικός σύμβουλος Θ.Παπαδημητρίου θα παρευρεθούν σε Camp επιλογής αγοριών γεννηθέντων τα έτη 1995, 96 και 97 που θα διοργανωθούν στις τοπικές ενώσεις ΕΣΚΑΘ (Θεσσαλίας) , ΕΚΑΣΘ (Θεσσαλονίκης) και ΕΣΚΑΔΥΜ (Δυτ. Μακεδονίας). 
Για την ΕΣΚΑΒΔΕ (ΒΔ Ελλάδας),σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ανάλογο camp θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου της νέας χρονιάς.

1 σχόλιο:

agsi bc είπε...

Τα προγραμματισμένα camp σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Δυτ. Μακεδονία αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας.