Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου - ΓΙΑΝΝΕΝΑ Β.C

Σε μια ιστορική – σοφή απόφαση προχώρησαν οι διοικήσεις των τριών ιστορικότερων σωματείων Καλαθο- σφαίρισης της πόλης ( ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΑΓΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΟΙ ) ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους με σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής ανδρικής ομάδας που θα μπορέσει να πετύχει με την παρουσία της την καταξίωση στα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Ήταν κοινή διαπίστωση ότι η διασπορά των αθλητικών ταλέντων στους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους οδηγούσε ουσιαστικά , αντί στην ανάδειξη και την πρωτοπορία , στη μετριότητα και στην απαξίωση του αθλήματος.
Η κοινή ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ισχύς εν τη ενώσει»
"Οι διοικήσεις των τριών ιστορικότερων σωματείων Καλαθοσφαίρισης της πόλης ανακοινώνουν την συνεργασία τους στα πλαίσια της προσπάθειας για την συνολική αναβάθμιση του αθλήματος.
Στόχος του εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα (ο ΚΡΟΝΟΣ μετονομάζεται σε ΓΙΑΝΝΕΝΑ Β.C.) η οποία θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει και να κερδίσει την παρουσία της στα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα, και η οποία ομάδα θα απαρτίζεται στον μεγαλύτερο βαθμό από Γιαννιώτες Καλαθοσφαιριστές αλλά και θα προπονείται από Γιαννιώτες προπονητές.
Ο σχεδιασμός της φετινής χρονιάς είναι η ομάδα να ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία αποτελούμενη μόνο από Γιαννιώτες αθλητές. Επίσης οι άλλες δύο ομάδες (ΑΓΣΙ και ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) θα κινηθούν στην λογική της καλλιέργειας των υποδομών με στόχο την αξιοποίηση όλων των παιδιών της ευρύτερης περιοχής, την βελτίωση των αθλητών σε προσωπικό επίπεδο, καθώς επίσης και την κυριαρχία σε συλλογικό επίπεδο τόσο στην ΕΣΚΑΒΔΕ όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα που οι ομάδες μας θα συμμετέχουν ΜΙΝΙ, ΠΡΟΜΙΝΙ, ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ κλπ.
Συμπαραστάτες της προσπάθειας μας θέλουμε να είναι όλοι οι φίλοι του αθλήματος, καθώς και όλοι οι φορείς της πόλης μας οι οποίοι πιστεύουν και θέλουν να δούν επιτέλους το άθλημα της καλαθοσφαίρισης να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς
Οι Διοικήσεις των Σωματείων

ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΑΓΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΟΙ"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν έχει ταλέντα?

agsi bc είπε...

Και βέβαια έχει. Ευχή, όσων σκέφτονται ώριμα και σωστά , είναι το συντομότερο στην ομάδα ΓΙΑΝΝΕΝΑ B.C. να ανήκει και ο ΠΑΣ. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να είμαστε δυνατοί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια πάντως ποτέ δεν είναι αργά. Τα Γιάννενα έχουν παιδιά με κορμιά αλλά και ταλέντο, έχουν καλούς προπονητές και πρέπει να εχουν ομάδα μόνιμα στην Α2. Ας ελπίσουμε να το δούμε σύντομα. Θεόδωρος Μυζίκος