Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκησαν ΑΝΔΡΕΣ , ΠΑΙΔΕΣ και ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ του ΑΓΣΙ.

Κυριακή νίκης για όλα τα τμήματα του ΑΓΣΙ , που αγωνίστηκαν εντός ή εκτός έδρας,  ήταν η σημερινή.
Συγκεκριμένα οι κορασίδες επικράτησαν στο ΕΑΝΚΙ της νεοφώτιστης ομάδας του Θρύλου Ιωαννίνων στο παιχνίδι που έγινε στις 10 το πρωί με σκορ 78 – 11.
Ο κ. Κώστας Σδούκος προπονητής των κορασίδων δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών , αν και όπως μας είπε « ο σημερινός , πρώτος αγώνας  δεν μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλείς εκτιμήσεις και συμπεράσματα , αφού η ομάδα του Θρύλου αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και η έλλειψη εμπειρίας της ήταν δεδομένη και καθοριστική για το αποτέλεσμα ».
Όλα τα κορίτσια έπαιξαν καλό μπάσκετ με τις Φωτεινή Σιδέρη, Μαρία Πιπερίδου , Ελπίδα Μάντζιου και Σδούκου Έλενα να διακρίνονται.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 20-0, 16-0, 17-1, 25-10
ΑΓΣΙ (Σδούκος) : Μάντζιου 9, Σιδέρη 23, Μπούγια 2, Ματσάγκα 6, Πιπερίδη 12, Σδούκου 10, Τσούμπου 10, Μπρέχα 2, Αναστασίου 4. 
Μπράβο στα κορίτσια του ΑΓΣΙ για την πρώτη νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Οι άνδρες νίκησαν το ανδρικό τμήμα της ΑΕ Κοζάνης στο φιλικό που έγινε στο κλειστό του ΤΕΙ Κοζάνης με σκορ 43-73.
Δεκάλεπτα : 11-18 , 24 - 29 ημ. , 35 - 54 , 43 - 73. 
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης) : Ντούσκος Γιάννης 10 (2), Τσακανίκας Αντώνης 2, Μπέης Θοδωρής 17 (3), Κουλουμπής Ανδρέας 6 (2), Καρεπίδης Πάρις 13, Αναγνωστάκης Γιάννης , Δερέκας Λευτέρης 6, Κύρκος Μιχάλης , Μάντζιος Δημήτρης 16, Λισγάρας Θωμάς 3(1). 

Οι παίδες επίσης στο φιλικό παιχνίδι που ακολούθησε του παιχνιδιού των ανδρών στο κλειστό του ΤΕΙ Κοζάνης νίκησαν τους παίδες της ΑΕ Κοζάνης.   
Δεκάλεπτα : 9-16 , 25-30 ημ. , 35-41 , 46 – 55.
Ο ΑΓΣΙ παρουσιάστηκε με απουσίες (9 παίχτες ήταν παρόντες) , ενώ οι Δημήτρης Μάντζιος και Αντώνης Τσακανίκας αγωνίστηκαν αρκετά λεπτά και με την ανδρική ομάδα στον αγώνα που προηγήθηκε. Από την αρχή η ομάδα μας επέβαλε τους ρυθμούς της στο παιχνίδι απέναντι στους παίδες της Κοζάνης που με την εμφάνισή τους δεν ικανοποίησαν. Οι ελάχιστες επιλογές σε αλλαγές που είχε ο Παναγιώτης Κουβάτσης έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να ισοφαρίσουν στις αρχές του 3ου δεκάλεπτου και να προηγηθούν με ένα καλάθι για ελάχιστα λεπτά αλλά η ομάδα του ΑΓΣΙ ξαναπήρε τον έλεγχο της ρακέτας και τελικά κατόρθωσε να πάρει και τη νίκη με σκορ 46-55.
Ο Παναγιώτης Κουβάτσης έδειξε ενοχλημένος για τις απουσίες παρ’ όλα αυτά μας είπε: «Σήμερα παίξαμε με μια πολύ καλή παιδική ομάδα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στα μπασκετικά δρώμενα της Δυτικής Μακεδονίας. Είμαι σχετικά ικανοποιημένος από την απόδοση των παιχτών μου γιατί παρά τις απουσίες βασικών παιχτών μας και κάποια λάθη που φάνηκαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αναδείχτηκαν και αρκετά θετικά στοιχεία που με κάνουν να αισιοδοξώ για τη συνέχεια ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: