Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Σάρωσε ο ΑΓΣΙ. Κέρδισε με 61 πόντους την Άμιλλα 2000.

Δύο στα δύο για το παιδικό του ΑΓΣΙ που σήμερα στην Κόρινθο εντυπωσίασε νικώντας την Άμιλλα 2000 με το απίστευτο σκορ 92-31. Οι παίχτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη έδειξαν από την αρχή πως το παιχνίδι θα ήταν για ένα ρόλο. Πίστεψαν στη νίκη και δεν έδωσαν καμία ευκαιρία στους παίχτες της Τρίπολης. Με επίθεση να σαρώνει και άμυνα από μπετόν επικράτησαν κατά κράτος. Όλοι έπαιξαν απίθανο μπάσκετ.  Η Άμιλλα φάνηκε μάλλον κουρασμένη και υπέκυψε σε όλες τις γραμμές.
Ο προπονητής απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε : « Σήμερα παίξαμε υπέροχα. Ήμασταν σοβαροί , πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ελπίζω και αύριο να είμαστε εξίσου καλοί με τον ισχυρότερο αντίπαλο της διοργάνωσης».
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 
ΑΓΣΙ ( Τσουκανέλης) : Παπατσίμπας 9, Παπαδόπουλος Ν. 2 , Ζαραβέλας 2 , Αναγνωστάκης 26 (3) , Τσακανίκας 5, Παπαδόπουλος Δ 5 (1) , Αλεξίου 5 (1) , Ντέτσικας , Ιστατιάδης 2, Κύρκος 14, Μάντζιος 22.
ΑΜΙΛΛΑ 2000 (Βερβενιώτης) : Σπηλιόπουλος 2, Βλάμης 3(1), Μουργελάς, Τρυφωνόπουλος, Νταγιάντης 6, Λουκάς 2, Περρής, Μπουρνάς, Μουστογιάννης 4, Πατρινός 8, Μπέλλιος 7, Παναγιώτου.
Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στις 19.00 ο Παλαίμωνας ζορίστηκε με αντίπαλο την Παναχαϊκή που προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο και  ισοφαρίστηκε  στο δεύτερο., Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Κορίνθιοι πέρασαν μπροστά αφού ο Νικολάου της Παναχαϊκής φορτώθηκε με 4 φάουλ και αποχώρησε με 5 στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Τελικό αποτέλεσμα Παλαίμων – Παναχαική : 51-44.  
Αύριο Τετάρτη στις 11.00 η ομάδα μας δίνει τον καθοριστικό αγώνα με αντίπαλο τον Παλαίμωνα. Ευχόμαστε ολόψυχα παίζοντας όπως και σήμερα να επιστρέψει στα Γιάννενα νικήτρια και με την πρόκριση για τους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. 

1 σχόλιο:

Χρήστος είπε...

Παιδιά αξίζετε πολλά συγχαρητήρια!!!
Σας εύχομαι καλή συνέχεια με νίκες!!!