Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Με το δεξί ο ΑΓΣΙ στα προκριματικά παίδων

Με νίκη ξεκίνησε στη προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων η ομάδα μας αφού σήμερα Δευτέρα 21 Ιούνη νίκησε στο ΔΑΚ Κορίνθου την ομάδα  της Παναχαϊκής με σκορ 58-49.  
Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα η ομάδα μας επικράτησε στα τελευταία λεπτά αν και στην αρχή παρουσιάστηκε εκτός κλίματος δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να επιβάλει τους ρυθμούς του και να προηγηθεί στο σκορ. Βελτιωμένος πάντως στη δεύτερη περίοδο ο ΑΓΣΙ ισορρόπησε το παιχνίδι με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει υπέρ του με 2 πόντους διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Παναχαϊκή πίεσε περισσότερο αλλά η αμυντική τακτική του ΑΓΣΙ που έπαιζε με τον Κύρκο να έχει από πολύ νωρίς 4 φάουλ άντεξε. Στο τέλος της τρίτης περιόδου είχαμε απόλυτη ισορροπία σε σκορ και εμφάνιση (41-41). Το τέταρτο δεκάλεπτο με Αναγνωστάκη και Μάντζιο να σκοράρουν ο ΑΓΣΙ προηγήθηκε , ενώ στα τελευταία λεπτά παίζοντας συγκεντρωμένα και αποτελεσματικά διατήρησε τη διαφορά , με τους αντιπάλους να χάνουν ψυχραιμία αλλά και τον αγώνα.
Ο προπονητής του ΑΓΣΙ Σοφοκλής Τσουκανέλης δήλωσε «περίμενα καλύτερη εμφάνιση αλλά σημασία έχει η νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μου. Αύριο πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε».
Δεκάλεπτα : 16-12 , 26-28 ημ , 31-31 , 49-58 .
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης): Παπατσίμπας , Παπαδόπουλος Ν. 5 (1) , Ζαραβέλας , Αναγνωστάκης 27 (2) , Τσακανίκας 2, Ζιώγος 3, Παπαδόπουλος Δ, Αλεξίου 4, Ντέτσικας , Ιστατιάδης , Μάντζιος 15.
Παναχαική Γ.Ε. (Λαμπρόπουλος) : Μασούρας 7(1) , Φουσέκης 7, Μπάστας , Μαγγιώρος, Ζερβός , Θωμάς 4 , Νικολάου 23, Παναγιωτόπουλος , Πατσαρούχας 1, Σακελαρόπουλος 6(1), Ιωαννίδης, Λάζαρης.  
Στο άλλο αγώνα που έγινε στις 19.00 ο Παλαίμωνας επικράτησε άνετα της Άμιλλας 2000 Τρίπολης) με 72-44.
Αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 17.00 την Άμιλλα , ενώ η Παναχαϊκή θα παίξει με τον οικοδεσπότη Παλαίμωνα Κορίνθου. 
Στη φωτογραφία οι παίχτες του ΑΓΣΙ πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: