Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.



«Η αγωνιστική χρονιά των τμημάτων μπάσκετ 2009-2010 έφτασε στο τέλος της. Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων αναδείχθηκε πρωταθλητής στους εφήβους, στους παίδες, στο μίνι-96, ενώ κατέλαβε την 2η θέση στις κορασίδες και στο προ-μίνι (97). Η αντρική ομάδα του συλλόγου αποτελούμενη από αθλητές που προέρχονται αποκλειστικά από την παραγωγική διαδικασία του συλλόγου κατέλαβε την 5η θέση στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.
Όλες αυτές οι επιτυχίες των ομάδων μας με κορυφαία την κατάληψη της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων του καλοκαιριού είναι προϊόν σκληρής και συστηματικής δουλειάς όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία. 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων του, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:
1) Όλους τους αθλητές και αθλήτριες που στελεχώνουν τα τμήματα και τις ομάδες μας, που με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους συνετέλεσαν στην λαμπρή πορεία.
2
) τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται τον σύλλογο μας και που αποτελούν ένα από τους σημαντικότερους στυλοβάτες των προσπαθειών μας. 
3
) Τους προπονητές μας: Γιάτσο Σωτήριο , Καννή Θωμά , Κουβάτση Παναγιώτη , Κωστόπουλο Νικόλαο , Μπέγκα Χρήστο , Σδούκο Κων/νο , Τσουκανέλη Σοφοκλή και Χρήστου Πέτρο. Η εκπαιδευτική τους αρτιότητα και ο ζήλος τους για προσφορά αποτελούν τον πυλώνα της ανάπτυξής μας.
4) Τους εφόρους των ομάδων μας : Κασιούμη Νικόλαο και Κουλουμπή Γεώργιο
Η φετινή πορεία των ομάδων του Α.Γ.Σ.Ι. και σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών κατατάσσουν τον σύλλογο σε επίπεδο ακαδημιών ίσως στην κορυφαία επαρχιακή ομάδα, και πάντως την μοναδική εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης με συνεχόμενες παρουσίες στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την αγάπη μας για τον αθλητισμό και την διάθεση να προσφέρουμε, πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο όλων των ανθρώπων που κατέστησαν για πάνω από μισό αιώνα τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων την πιο ισχυρή αθλητική κυψέλη της Δυτικής Ελλάδας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kai exoume kai ena panellhnio akoma fetos...