Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πανηγυρικά στον τελικό ο ΑΓΣΙ . ΑΓΣΙ - ΒΟΝΙΤΣΑ (ΜΙΝΙ96) : 62-34

Πανηγυρικά προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά ΜΙΝΙ 96 της ΕΣΚΑΒΔΕ ο ΑΓΣΙ. Με υπέροχη εμφάνιση η ομάδα ΜΙΝΙ96 πέρασε στον τελικό. Από το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειξε αποφασισμένη να κερδίσει το ροζ φύλλο παίζοντας συγκεντρωμένα και ομαδικά. Η ομάδα του Α.Ο. Βόνιτσας αν και πάλεψε μέχρι την κόρνα της λήξης δεν μπόρεσε να κοντράρει τον ασυγκράτητο ΑΓΣΙ . Με όπλο την αγαπημένη τους άμυνα  οι παίχτες του Παναγιώτη Κουβάτση και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους έφθασαν σε μια μεγάλη και άνετη νίκη. Ο Αντώνης Τσακανίκας super star του παιχνιδιού χωρίς αντίπαλο στην επίθεση 28 πόντους (1τριπ) με τον Καραμπίνη να έχει επίσης εξαιρετική απόδοση. Στην άμυνα ο Μπαλτζής και όλα τα υπόλοιπα παιδιά πήραν άριστα. Στην αποστολή του ΑΓΣΙ δεν έλαβαν μέρος δύο βασικοί παίχτες ο Θειακός και ο Βαρδάκης. Ο δεύτερος θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού και από τον τελικό.  
Ο προπονητής Π. Κουβάτσης απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος για την πρόκριση μάς είπε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου που σήμερα έδειξαν τι μπορούν να πετύχουν αν παίζουν ομαδικά και συγκεντρωμένοι. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στα δύο παιδιά της ομάδας μας που λείπουν. Παίξαμε και γι’ αυτούς σήμερα. Τα παιδιά μπορούν να χαρούν για τη νίκη μέχρι την επόμενη προπόνηση εγώ όμως σκέφτομαι ήδη τον τελικό με την εξαιρετική ομάδα του Κερκυραικού που πρέπει να την κερδίσουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για φέτος. Ευχαριστώ για τις ευχές όλων και εύχομαι υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν. Οφείλω να ευχαριστήσω επίσης τον ακούραστο έφορο της ομάδα μας κ. Νίκο Κασιούμη για την εξαιρετική συνεργασία". 
Συγχαρητήρια στον προπονητή και σε όλους τους παίχτες της Βόνιτσας που έπαιξαν καλό μπάσκετ με τους Μασούρα, Δελαπόρτα και Παπαβασίλη να διακρίνονται. 
Δεκάλεπτα : 19-10 , 33-13 ημ , 44-23 , 62-34.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης Π.) : Δούβλης, Μπέλλος 6, Χαρίσης 7, Καραμπίνης 11, Βόβολης 3, Παππάς Β 2, Γκαραμέτσης , Μπουρδούκης 5 , Παππάς Γ, Τσακανίκας 28 (1), Δήμος 1, Μπαλτζής 2 .
Α.Ο. Βόνιτσας ( Αρίδας Λ. ) : Δελαπόρτας 7, Ζακυνθινός 2, Ζαχαράκης , Κούρτης , Μασούρας 17, Παπαβασίλης 7, Μάρης , Φούντας , Κουρεμένος , Σταματέλος , Συκώτης , Θεοδώρου 1. 
Στον άλλο ημιτελικό η ομάδα του Κερκυραϊκού επικράτησε της Νικόπολης με σκορ 47-43.
Νικόπολη-Κερκυραϊκός 43-47 ( 04-08, 21-14,32-36,43-47)
Νικόπολη (Λιόντος) : Ναστούλης, Παππάς Γ. 14, Τσούτσης, Νταής, Στεργιόπουλος 2, Παππάς Στ. 12,  Φωκάς 2, Γεωργίου, Χρήστου 2, Σαρρής.
Κερκυραϊκός (Ασπιώτης) : Γράψας 16, Κάντας 2, Βελλέλης, Γραμμένος 3, Κοσμάτος, Χονδρογιάννης  14,  Μουρίκης, Μοναστηριιώτης 12, Καβαδίας,  Κοτανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: