Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

23ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP & TOURNAMENT

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Το 23ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP & TOURNAMENT θα διεξαχθεί από 23 έως 27 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ.Ιωαννίνων.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε την παρουσία του µε τις ενδοξότερες στιγµές του Ελληνικού µπάσκετ τόσο σε σωµατειακό επίπεδο (Άρης-ΠΑΟΚ) όσο και σε αυτό της Εθνικής οµάδας (Πρωταθλητής Ευρώπης ΄87, ΄05, Παγκόσµια Πρωταθλήµατα ΄86,΄90,΄06 και ΄10, Ολυµπιακοί Aγώνες ΄96, ΄04 και ΄08) θέλει µε την παρουσία του στο CΑΜP να συνεισφέρει στην άρτια διοργάνωσή του.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ

Αθλητές-τριες ηλικίας 6-16 ετών ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ προηγούµενη εµπειρία στο άθληµα µπορούν να λάβουν µέρος στο CΑΜP. Η προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και η διάθεση να γίνει αυτό

µέσα από συλλογική εργασία αποτελεί ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση συµµετοχής. Οι αθλητές-τριες χωρίζονται σε οµάδες ανάλογα µε την ηλικία τους, την εµπειρία τους στο άθληµα και έχουν µόνιµο προπονητή υπεύθυνο “group” για όλες τις ηµέρες διεξαγωγής του CΑΜP.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ

Στα 22 προηγούµενα χρόνια λειτουργίας του µεγάλοι Έλληνες και ξένοι προπονητές καθώς και πολλοί διεθνείς παίκτες έδωσαν το παρόν στις εργασίες του CΑΜP κάτι που θα ισχύσει και στη φετινή διοργάνωση.

ΠΑΙΚΤΕΣ:

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ∆ΙΑΜΑΝΤΙ∆ΗΣ ΘΟ∆ΩΡΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ κ.α.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙ∆ΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΒΛΑΝΤΟ ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ κ.α.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Οι συµµετέχοντες αθλητές-τριες στο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP είναι υποχρεωτικό να έχουν µαζί τους ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι είναι απόλυτα υγιείς.

Η συµµετοχή των αθλητών-τριών γίνεται µε ευθύνη των γονέων τους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του CΑΜP θα υπάρχει ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.

Σε κάθε αθλητή-τρια παρέχεται ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ (T- shirt, shorts, καπελάκι)

Με το τέλος του CΑΜP απονέµεται ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ∆ΙΠΛΩΜΑ σε όλους τους συµµετέχοντες  αθλητές, ενώ στους αθλητές των διαγωνισµών προσφέρονται πλούσια δώρα.

Οι χορηγοί προσφέρουν δώρα κατά τη διάρκεια τoυ CΑΜP.

TOURNAMENT 23OY ZAGORI B.C.

Το τουρνουά οµάδων του 23ου ΖΑΓΟΡΙ Basketball Camp αποτελεί ένα από τα σηµαντικότερα events της διοργάνωσης.

Οι συµµετέχουσες οµάδες χωρίζονται σε οµίλους – κατηγορίες ανάλογα µε την ηλικία των παικτών και έχουν την δυνατότητα µέσα από µία σειρά εγγυηµένων αριθµητικά αγώνων. Οι κατηγορίες στις οποίες θα εστιαστεί το τουρνουά κατά την φετινή χρονιά θα περιλαµβάνει:

Α. Αγόρια

1. Έφηβοι (γεν. 1997-98)

2. Παίδες (γεν. 1999)

3. Παµπαίδες (γεν. 2000)

4. Μίνι (γεν. 2001)

5. Προµίνι (γεν. 2002-03)

B. Κορίτσια

1. Νεάνιδες (γεν.97-98)

2. Κορασίδες (γεν.99-2000)

3. Πανκορασίδες (γεν. 2001-02-03)

Όλοι οι αγώνες του τουρνουά γίνονται σύµφωνα µε τους κανονισµούς της ΕΟΚ και µε την παρουσία επισήµων διαιτητών του συνδέσµου διαιτητών Βορειοδυτικής Ελλάδος.

Συµµετοχές

Στο τουρνουά έχουν συµµετάσχει κατά καιρούς ένας πολύ µεγάλος αριθµός οµάδων από όλη την Ελλάδα.

Ενδεικτικά σύλλογοι όπως ο ΑΡΗΣ Θεσ/νικης, ΠΑΟΚ Θεσ/νικης, Ίκαρος Καλλιθέας, Triple Crown, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ Πατρών, ΑΠΟΛΛΩΝ Πάτρας, ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κατερίνης, ΦΑΙΑΚΑΣ Κέρκυρας, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ, ΓΕΑ Αγρίνιου, ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας, Άρτα, ΣΧΕΡΙΑ Κέρκυρας, ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουµενίτσας κ.α. και φυσικά όλες οι οµάδες των Ιωαννίνων µε πρωτοστατούντα τον διοργανωτή ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Η αυξανόµενη δυναµική της διοργάνωσης αναµένεται να προσελκύσει φέτος αυξηµένο αριθµό οµάδων και προβλέπεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό τουρνουά. Πρόθεση των διοργανωτών είναι η περαιτέρω αναβάθµισή του σε διεθνές που θα διεξάγεται παράλληλα µε τις εργασίες του Camp.

Δεν υπάρχουν σχόλια: