Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Δύσκολη νίκη στην Κέρκυρα για τους παίδες. ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΓΣΙ : 55-60.



Το ταξίδι μες τα άγρια χαράματα φαίνεται πως επηρέασε την παιδική μας ομάδα που ξεκίνησε νυσταγμένη το παιχνίδι στην Κέρκυρα κόντρα στον Κερκυραϊκό.  Το αξιόμαχο σύνολο του Αντώνη Ασπιώτη έκλεψε την ευκαιρία και πήρε προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο με +8π . Ο Τσουκανέλης κατόρθωσε να αφυπνίσει τους παίδες στο δεύτερο δεκάλεπτο και έτσι ο ΑΓΣΙ μείωσε σταδιακά τη διαφορά και 4 λεπτά πριν το ημίχρονο ισοφάρισε. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια . Στην επανάληψη ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι ανάμεσα σε δυο δυνατές ομάδες με τον ΑΓΣΙ να υπερτερεί ελαφρά , να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι , αλλά να μην μπορεί να πάρει διαφορά ασφαλείας.  Στο 4ο δεκάλεπτο οι αρχικά +10π υπέρ της ομάδας μας έγιναν τελικά +5 και οι παίδες του ΑΓΣΙ επέστρεψαν νικητές και αήττητοι στα Γιάννενα.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κάντας και Μοναστηριώτης. Για την ομάδα μας διακρίθηκαν οι Θειακός , Άκης Καραμπίνης και Τσακανίκας.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μπάνος και Ράπτης.
Δεκάλεπτα: 16-8, 27-27 (ημ) , 45-46 , 55-60.
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ (Ασπιώτης) : Χονδρογιάννης 6, Βογιατζόγλου 2, Γραμμένος , Μουρίκης 5(1), Πάτρας , Μοναστηριώτης 15(2), Μπόγδος 4, Κάντας 23, Γαϊτανίδης .
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης ): Τσακανίκας 12, Μπέλλος , Χαρίσης 4, Καραμπίνης 12(1), Βαρδάκης 8, Φίτσας 2, Γκαραμέτσης , Μπουρδούκης 2 , Θειακός 20,  Παππάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: