Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Υπέταξαν άνετα την Παραμυθιά οι άνδρες. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΑΓΣΙ : 51-88.



Δεκαπέντε λεπτά χρειάστηκε ο ΑΓΣΙ για να βρει τον καλό εαυτό του , στον αγώνα που έγινε στην Παραμυθιά κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Μέχρι τότε αντιμετώπιζε το παιχνίδι με υπεροψία απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας παίζοντας χαλαρά. Έτσι σε συνδυασμό με τη σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων και τη μαχητικότητά τους έμενε πίσω στο σκορ. Όμως από το τελευταίο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου και μετά όλα άλλαξαν. Η ομάδα μας βρήκε το ρυθμό της , έπαιξε σοβαρά και σε γρήγορο τέμπο κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση δίνοντας τέλος στις όποιες προσδοκίες των αντιπάλων. Ο κ. Τσουκανέλης μετά το παιχνίδι δήλωσε ικανοποιημένος λέγοντας: «Συμβαίνει συχνά , στο πρώτο δεκάλεπτο που οι ομάδες είναι ξεκούραστες , το σκορ να παίρνει τροπή τέτοια που στη συνέχεια ανατρέπεται πλήρως. Κάπως έτσι συνέβη και σήμερα. Στην αρχή δεν είμαστε καλοί αλλά από το δεύτερο δεκάλεπτο και έως το τέλος οι παίχτες μου έπαιξαν έτσι όπως τους ζήτησα. Είχαμε ρυθμό , βγήκαν οι αιφνιδιασμοί και κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα. Έχουμε πια τρεις συνεχόμενες νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές. Βέβαια μπορούμε και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια προβλήματα νοοτροπίας έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί έως το τέλος». Την ομάδα συνόδεψαν στην Παραμυθιά ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ κ. Ηλίας Βαρλαμίτης και ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Βαγγέλης Παππάς. Ο κ. Βαρλαμίτης δήλωσε : « Η ομάδα φέτος έχει πολλές δυνατότητες που δεν έχουν ακόμα φανεί. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο ήθελα. Περιμένω περισσότερα κυρίως από τους έμπειρους παίχτες μας γιατί οι στόχοι μας είναι , όπως ταιριάζει στον ΑΓΣΙ , πολύ ψηλοί.
Από την ομάδα μας καλή εμφάνιση για τους Αναγνωστάκη , Κοττίκα και Τσιρώνη.
Για την Παραμυθιά ξεχώρισαν οι Τώνης και Παπούδος.
Η διαιτησία των Ντίτσιου και Λεοντάρη προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες κυρίως από τους γηπεδούχους.
Δεκάλεπτα : 18-15 , 29–40 ημ, 41-62, 51-88
ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (Παπανικολάου ) : Λάτσιος , Ματσάγγας 9(1) , Μπάμπας , Μάστορας , Κούρτης , Ρήγας 3, Τώνης 12(3), Παπούδος 14 , Γαλανόπουλος , Τριάντης , Χασαπόπουλος 8, Αναστασίου 5 .
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης) : Ντούσκος 7, Τζάνης , Κοττίκας 14 , Αντωνίου 6, Οικονομίδης 9 (3) , Κατσαπρακάκης 3, Αναγνωστάκης 17 (1), Φίλιος 7, Μάντζιος 9 , Παπαγγέλης 7, Τσιρώνης 9, Σχίζας .

Στη βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική πρώτος , μόνος και αήτττητος ο ΑΟ Αγρινίου με 8 βαθμούς . Στη δεύτερη θέση ο ΑΓΣΙ με 7 . Στην τρίτη συνωστίζονται Ναύπακτος , Νικόπολη , Παναιτωλικός Και Αίολος Αστακού με 6 β. Στην 4η θέση με 5 βαθμούς βρίσκονται οι Άτλας , Ιόνιος , ΑΟ Βόνιτσας . Στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς είναι ο Φαίακας , η Παραμυθιά και το Καναλάκι. Η Ναύπακτος , ο Ιόνιος , η Βόνιτσα και ο Φαίκας έχουν ένα αγώνα λιγότερο.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική ο ΑΓΣΙ αντιμετωπίζει στο ΕΑΝΚΙ τη Ναύπακτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: