Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

4η μέρα στο CAMP.


Σε ένα από τα πιο επιτυχημένα camp εξελίσσεται το 20ο camp ZAGORI  2011 που διοργανώνει ο ΑΓΣΙ στο ΕΑΝΚΙ. Το φετινό camp θεωρείται από τους περισσότερους ένα από τα καλύτερα της τελευταίας 20ετίας αφού ξεπέρασε σε αριθμό συμμετοχών τις προσδοκίες των διοργανωτών , το τίμησαν με την παρουσία τους τα κορυφαία ονόματα του χώρου ενώ η άψογη οργάνωση ,  η προετοιμασία και ο συντονισμός των υπευθύνων ήταν καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά . Απόψε μάλιστα δεν έλειψε και  αγώνας μεταξύ προπονητών και αθλητών του ΑΓΣΙ που με τις προσθήκες των Άλκη Παππά και Νίκου Μποχορίδη είχε ανεβασμένα κλικ στο θέαμα και τις εντυπωσιακές ενέργειες.
Από την ομάδα των προπονητών ξεχώρισαν ο αειθαλής και προπονημένος Ταμίας του Συλλόγου κ. Θωμάς Καννής , ο Άγγελος Κοττίκας , ο Θανάσης Κοντός, ο Παναγιώτης Κουβάτσης , ο Αχιλλέας Τώνης και ο Παύλος Αντωνίου. Προπονητής των προπονητών ήταν ο Χρήστος Μπέγκας.
Από την ομάδα των παιχτών ξεχώρισαν ο Άλκης Παππάς , ο Νίκος Μποχορίδης , ο Νίκος Γιωτάκης , ο Γιάννης Αναγνωστάκης ,  ο Τάσος Φίλιππου , ο Δημήτρης Μάντζιος και ο Μιχάλης Τζάνης.
Τον αγώνα παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φιλάθλων και όλοι σχεδόν οι παράγοντες του ΑΓΣΙ.
 O Ταμίας του ΑΓΣΙ κ. Θωμάς Καννής σκοράρει για την ομάδα των προπονητών.
Μονομαχία Κοττίκα (προπονητές) και Μποχορίδη (παίχτες). 
Ο Κουβάτσης σε ρόλο playmaker.
Αρκετοί παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον αγώνα.
Οι ΠΑΙΧΤΕΣ στην επίθεση. Στο πλάνο Μποχορίδης , Μάντζιος , Αναγνωστάκης. Στην άμυνα οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ : Κοντός , Καννής , Κουβάτσης και Κοττίκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: