Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φωτο ρεπορτάζ από το ALL STAR GAME ΠΑΙΔΩΝ 2011.

Η νικήτρια ομάδα του Νότου

 Οι προπονητές της ομάδας του Νότου κ.κ. Ψιλιάς Χρήστος και Σταθάτος Γιώργος.  


 Λάζαρος Τσενεμπής - Παναγιώτης Βουκελάτος σε ...... διατάσεις

 Οι προπονητές του Βορρά κ.κ. Αναστασίου , Πολίτης και Ασπιώτης.

 κ. Ναούμης και κ. Κωνής λίγο πριν τον αγώνα

 Η καλύτερη πεντάδα (Φωτιάδης, Τσενεμπής, Γιώτης, Μαρούγκας και Μάντζιος) 

 Ανδρέας Κατωπόδης και Γιώργος Μαρούγκας από τους βραβευθέντες.

 Ο MVP του ALL STAR GAME  Zώης Γιώτης με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Μάκη Γιώτη.


 Η ομάδα του Βορρά

 Ο πρόεδρος κ. Γιώτης με τους βραβευθέντες Μάντζιο , Γιώτη και Κατωπόδη.


Το πρώτο ALL STAR GAME παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ τελείωσε. Εμείς ακόμα χαμογελάμε. Το χαρήκαμε πολύ και ευχόμαστε και του χρόνου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον εμπνευστή της διοργάνωσης  κ. Μυζίκο και τους ανθρώπους της Πρέβεζας για την άψογη εκδήλωση. 
Συγχαρητήρια στα ταλέντα της ΕΣΚΑΒΔΕ που καμαρώσαμε και χειροκροτήσαμε σήμερα για το όμορφο θέαμα. Άξια νικήτρια η ομάδα του Νότου αν και το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενες αναρτήσεις . Θα δημοσιευτούν αρκετές φωτογραφίες. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΟΡΡΑΣ (Ασπιώτης-Αναστασίου-Πολίτης):Τσακανίκας, Παυλογιάννης 4, Παπαγκίκας 7 (1), Μάστορας 4, Μαρούγκας 9, Ζαλοκώστας 3, Τσενεμπής 15 (1), Τζαννής 2, Καρκαντέλος 6, Μάντζιος 12, Σαρρής, Βουκελάτος 4.
ΝΟΤΟΣ (Σταθάτος-Ψυλιάς): Κυρίτσης, Μαρούγκας 3 (ναι, έπαιξε και με τις δύο ομάδες σε ρόλο διπλού πράκτορα), Θεοδώρου 8, Κατωπόδης 7 (1), Φωτιάδης 9 (1), Σίψας 4, Γιώτης 21 (1), Μουντζούρης 2, Μαυρομάτης 2, Καραφασουλής 2, Μπρανίκας 7, Χούσα 2.
Πριν από τον αγώνα πραγματοποιήθηκε προπόνηση του κλιμακίου της ΕΣΚΑΒΔΕ παιδιών γεννημένων το 1996-1997.


Η ομάδα του Βορρά έχασε ήταν πάντως περισσότερο προπονημένη για χαβαλέ και πλάκα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τις καλύτερες ευχές μας για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o drelias den hr8e mallon kanate la8os stous pontous..........

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρούγκας τους έβαλε τους πόντους του Δρέλια

Ανώνυμος είπε...

tsenebis stis fotografies kanei mites gia na einai pio psilos hahahaahaha

Ανώνυμος είπε...

a ok

agsi bc είπε...

Ο βορράς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες αλλά κυρίως γιατί ο Μαρούγκας δωροδοκήθηκε (κάτι ακούστηκε για 2 αρνιά και 30 πασχαλινά αυγά), πούλησε την ομάδα και έπαιξε για τους Νότιους και μάλιστα είχε εξαιρετική απόδοση. Μέχρι να συνέλθουν απ' το σοκ οι προπονητές του Βορρά και οι συμπαίχτες του η ζημιά είχε γίνει.
Οι αποδείξεις είναι στις φωτογραφίες. Ο Γιώργος φοράει μπλε !!!

Ανώνυμος είπε...

oti nanai ginotane ekei

agsi bc είπε...

Μια πολύ όμορφη γιορτή διοργάνωσε την Μεγάλη Τετάρτη στην Πρέβεζα η τοπική ομάδα με την διεξαγωγή για πρώτη φορά ενός Αll-star game του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο αγώνας Βορρά-Νότου είχε κέφι, ωραίες φάσεις και πολλά εύθυμα ευτράπελα (μέχρι και 12 εναντίον 12 παρακολουθήσαμε στο τελευταίο λεπτό). Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και τον αγώνα και τη βόλτα στην παραλία της Πρέβεζας και οι προπονητές και παράγοντες που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τα πρωταθλήματα της ένωσης. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με 67-66 υπέρ του Νότου, ο Γιώτης αναδείχθηκε MVP της συνάντησης, καλύτερη πεντάδα του αγώνα οι Φωτιάδης, Τσενεμπής, Γιώτης, Μαρούγκας και Μάντζιος, στον διαγωνισμό τριπόντων επικράτησε ο Κατωπόδης και στον αντίστοιχο των καρφωμάτων ο Γιώτης.
ΠΗΓΗ : http://www.kerkyraikos.gr

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΕΞΕΔΡΑ: Το "1ο All Star Game Παίδων" της ΕΣΚΑΒΔΕ που έγινε στις 20-4-2011 (Μ.Τετάρτη) στην Πρέβεζα, πέρασε στην ιστορία. Χάρη στις αγωνιώδεις προσπάθειες του κ. Θόδωρου Μυζίκου ώστε να μη λείψει κανείς από αυτό (έλλειψε μόνο ένας παίκτης, ο Δρέλιας από το Νότο), ο Αγώνας στέφθηκε από απόλυτη Αγωνιστική και Οργανωτική επιτυχία, παρακαταθήκη για τη θεσμική κατοχύρωσή του.Και τί δεν είδαμε όσοι είχαμε την τύχη να το παρακολουθήσουμε.Πλήθος κόσμου και παραγόντων με παρόντα τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Γιώτη, δέκα (10) τουλάχιστον προπονητές (ομάδων και κριτικής επιτροπής) με πρώτο τον υπεύθυνο του Αναπτυξιακού της ΕΟΚ κ.Βασίλη Ναούμη. Διαγωνισμό τριπόντων στο ημίχρονο με το νικητή (Κατωπόδη) να παραδίδει μαθήματα τεχνικής και με ευστοχία τέτοια (60%!) που θα τη ζήλευε και ο νικητής του Πύργου Σλούκας.Στον αγώνα: Δύο διαιτητές που πέρασαν απαρατήρητοι (Βαθμ. 10΄). Προπονητές fight (ακούσαμε φωνές!)του Νικητή Νότου."Στριμωγμένους" προπονητές του Ηττημένου Βορρά (ευθύνονται για τη μη υποβολή ένστασης για τη δωροδοκία του Μαούγκα από τους Νότιους-τίθενται εκτός ψηφοφορίας για του χρόνου). Τάπες αλλά Φώτση. Τριποντάρες με τη μπάλα όταν το σκορ άνοιγε που θα τις ζήλευε και ο Τεοντόσιτς.Μακρινές Base Ball asist και extra κοντινές Behind the Back που θα τις ζήλευε και ο Διαμαντίδης.Σε ατομικό ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ επίπεδο διακρίναμε:Το αίσθημα ανωτερότητας και τη σιγουριά που απέπνεε ο νικητής του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ, πρώτος σκόρερ και MVP του αγώνα Γιώτης (είναι ωραίος και το ξέρει). Τις προσποιήσεις και αλλαγές κατεύθυνσης του Φωτιάδη που θα τις ζήλευε και ο Σπανούλης.Το πληθωρικό γεμάτο δυναμισμό παιγνίδι του Μαρούγκα (Μαρούγκας "δε τρούθ-the troth"!). Τις διεισδύσεις του "άνετου φονιά" Λάζαρου και τις extra πάσες του, στον πάντα "έτοιμο για όλα" Καρκαντέλο και βέβαια το πάντοτε σοβαρό και μεστό ομαδικό παιγνίδι του διεθνούς Μάντζιου, αλλά και τις υποσχέσεις που άφησαν για του χρόνου οι 96άρηδες, όπως ο Μουρεσάν της ΕΣΚΑΒΔΕ, Χούσα (2.02 μ.!), ο απαράμιλλος "κοντορεβυθούλης" Τσακανίκας, ο Παυλογιάννης, ο Σαρρής και άλλοι. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!