Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Εύκολο το απόγευμα για τους παίδες. ΑΓΣΙ – Παραμυθιά : 94 – 43



Παίζοντας απολαυστικό μπάσκετ κυρίως στην τρίτη περίοδο η παιδική μας ομάδα επικράτησε άνετα της Παραμυθιάς με σκορ 94-43.
Ο ΑΓΣΙ ξεκίνησε εντυπωσιακά με την Παραμυθιά να παρουσιάζεται με αρκετές ελλείψεις στο πάγκο αλλά  και αρκετά μουδιασμένη στο παρκέ. Οι φιλοξενούμενοι πάντως , μετά τα πρώτα λεπτά και με ηγέτη το Μάστορα , ισορρόπησαν το παιχνίδι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Π. Κουβάτση βελτιώθηκε ενώ στο τρίτο η απόδοση , όλων των παιχτών , απογειώθηκε (επιμέρους σκορ 32-6). Αρκετό χρόνο είχαν όλα τα παιδιά με αρκετά καλή απόδοση. Από την Παραμυθιά που αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισαν οι Μάστορας (σκόρερ του αγώνα 25 π -3 τριπ.) , Μπάμπας και Μόσχος.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Λαζανάς και Μάνεσης.
Δεκάλεπτα : 19-13, 40 – 27 ημ , 72 – 33 , 94 – 43.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης – Κοντός ) : Τζάνης 24 (2), Γεωργίου , Χαρίσης 2, Καραμπίνης Σ 6, Βαρδάκης 4, Παππάς 8, Τσοτσόλης 7 (1), Μπαλτζής , Θειακός 14, Καραμπίνης Κ.2, Μπουρδούκης 8, Μάντζιος 19.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Κ.Α.Ε. (Παπανικολάου) : Μπάμπας 9, Κούρτης 3(1), Τσουγγάρης , Μάστορας 25 (3), Γκάτζιας , Ταχιάς , Μόσχος 10, Καραγιάννης , Χόβολος , Ζήκος .

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo ston agsi pisteuw pws ola deixnoun pws o agsi 8a peksei me doksa artas. as kerdisei o kaluteros

Ανώνυμος είπε...

me pas giannena 8a paixei i arta !
agsi-lordos!

Ανώνυμος είπε...

mporei kiolas pantws egw sta giannena 8a rixnw kati karfwmata afou h arta h me pas h me agsi 8a peksei

Ανώνυμος είπε...

wpa esi xaxa kane kana lay up prwta kai meta karfwse xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

afou sta giannena apoti 8umamai eixe kati mpasketes gia trela karfwmata

Ανώνυμος είπε...

Τα είχαμε ξαναδεί και είχαμε επισημάνει μετά τον αγώνα του Παιδικού ΑΓΣΙ-ΦΑΙΑΚΑΣ, τη σπουδαιότητα που έχει για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του αθλήματος το κεφάλαιο "ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ". Μετά τις αχρηστεύσεις-αποβολές από τους αγώνες με "ΤΕΧΝΙΚΕΣ" ΠΟΙΝΕΣ αθώων και ανυποψίαστων παιδιών-αθλητών, που ως ένα βαθμό οφείλονται και στην "τερατώδη ψυχραιμία-απάθεια" πολλών (πλην ορισμένων όπως π.χ. Αναστασίου-Ασπιώτης) προπονητών, φθάσαμε χθές στο ΑΤΛΑΣ-ΦΑΙΑΚΑΣ στο εξής περιστατικό: ΑΠΟΒΟΛΗ από διαιτητή θεατή ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ!από το γήπεδο,επειδή...θαυμάζοντας ένα από τα πολλά υποδειγματικά σφυρίγματά του (με ένα μάλιστα από αυτά, επιδεικνύοντας πυγμή,είχε ακυρώσει το σφύριγμα του συναδέλφου του: "καλάθι και φάουλ", υποδεικνύοντας από το ύψος της Γραμματείας όπου βρισκόταν..."βήματα", αμέσως δε μετά ο διαιτητής που κατελόγισε το "καλάθι και φάουλ" επέβαλε "τεχνική" ποινή στο παιδί που πέτυχε το "καλάθι και φάουλ" για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ!!!διαμρτυρία για την ακύρωσή του!-26ο λεπτό-2η "τεχνική" ποινή-4ο φάουλ) του είπε για να του εκφράσει το θαυμασμό του: "ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ"...Ένα μόνο σχόλιο: Κρίμα για τα παιδιά που απογοητευμένα και αηδιασμένα εξωθούνται σε αποχώρηση από το άθλημα. ΚΡΙΜΑ...!

Ανώνυμος είπε...

o migdos einai o xeiroteros diaititis ....! to xei dei venteta kai moirazei texnikes poines !!

Ανώνυμος είπε...

o migdos einai o kaluteros einai apo arta kai ton kserw

agsi bc είπε...

Δυστυχώς που χρειάζεται να επαναλάβουμε την παράκληση: Σχολιάστε σε κόσμιο ύφος. Το αθλητικό πνεύμα του ΑΓΣΙ δεν επιτρέπει υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια σε βάρος ομάδων ή φυσικών προσώπων. Κάθε τέτοιο σχόλιο θα διαγράφεται . Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ανώνυμος είπε...

kala esu m t karfwmata karfwse prwta kana mpifteki k meta karfwneis k kanonika!!!! artinoi vromiarides!!!