Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Άνετα στην τετράδα το παιδικό ΑΓΣΙ – ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ : 65-54



Χωρίς να ικανοποιήσει επικράτησε του Λόρδου Βύρωνα η παιδική μας ομάδα. Μέχρι τα μέσα του δεύτερου δεκάλεπτου όλα έδειχναν ρευστά με τον ΑΓΣΙ να μπαίνει μπροστά στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν και να κατορθώνουν , για λίγο, να προηγηθούν στο σκορ. Ο ΑΓΣΙ «ξύπνησε»  και πίεσε προς το τέλος του ημιχρόνου παίρνοντας μια σχετικά μικρή διαφορά που αύξησε στο τρίτο δεκάλεπτο (+18) . Η τέταρτη περίοδος με τους παίχτες του Μεσολογγίου Ξουργιά και Πάσσιο εκτός με 5 φάουλ και τον Μαϊόβη τραυματισμένο (ευχόμαστε και ελπίζουμε όχι σοβαρά) εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία με τους ρυθμούς και το θέαμα να πέφτουν. Η ομάδα μας στηρίχθηκε στη δύναμη και αποτελεσματικότητα που έχει κοντά και κάτω από το καλάθι με τους Μάντζιο (31 π) και Θειακό (14 π) να είναι σε καλή μέρα. Από το Λόρδο Βύρωνα καλή εμφάνιση για τους Γιώτη (26 π) , Ρόμπολα και Καππέ.
Ο κ. Ξουργιάς , προπονητής των φιλοξενουμένων μας είπε: «Σήμερα παίχτηκε μέτριο μπάσκετ και απ’ τις δύο ομάδες. Στόχος μας ήταν , περιορίζοντας τους ψηλούς του ΑΓΣΙ και ιδαίτερα το Μάντζιο , να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι . Δυστυχώς , δεν τα καταφέραμε την ώρα που φορτωθήκαμε αρκετά φάουλ στη διεκδίκηση των ριμπάουντ». Στον κ. Ξουργιά και σε όλους τους παίχτες του Λ.Β. οι άνθρωποι του ΑΓΣΙ ευχήθηκαν ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Παρόντες στην αναμέτρηση ήταν το Δ.Σ. του ΑΓΣΙ καθώς και ο περιφερειακός προπονητής της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Βασίλης Ναούμης.    
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Θεοδοσίου και Μητσόπουλου.
Δεκάλεπτα : 16 – 10 ,  30 – 23 ημ, 45 – 37 , 65 – 54.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης – Κοντός) : Τζάνης 7 (1), Μπέλλος , Φίτσας 1, Καραμπίνης Σ 5, Βαρδάκης , Παππάς , Τσοτσόλης 2, Τσακανίκας 3, Θειακός 14 (1) , Καραμπίνης Κ, Μπουρδούκης 2, Μάντζιος 31.
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ (Ξουργιάς) :  Μαϊόβης 2, Ασημακόπουλος Ρόμπολας Α 1, Ξουργιάς 3, Γιώτης 26 (2), Καππές 10 (2) , Ρόμπολας Ε. 10, Πάσσιος 2. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo sto messologgi

Ανώνυμος είπε...

sxetika me to all star gnwrizoume an tha ginoun proponiseis? kai an nai pote kai pou? episis pote tha ginei to paixnidi? sigxaritiria gia tin niki kai tin prokrisi!!! kalo pasxa!!

agsi bc είπε...

Σχετικά με το all star game ακολουθεί ανάρτηση.