Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στον τελικό οι παίδες . ΑΓΣΙ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : 61-55


Παίζοντας πολύ καλή άμυνα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και με απόλυτο πλεονέκτημα στους ψηλούς αγωνίστηκε η παιδική μας ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τους αντιπάλους να έχουν σημειώσει μόνο 2 πόντους και με την ομάδα μας να έχει ορθώσει τείχος στην άμυνα , να είναι όμως φλύαρη και αναποτελεσματική στην επίθεση. Στη συνέχεια η απόδοση βελτιώθηκε και η διαφορά προς τη λήξη του 3ου δεκάλεπτου  έφτασε τους (+20) . Το ελαφρύ διάστρεμμα του Θειακού και η αποχώρησή του , η έλλειψη εξαρχής του βασικού μας playmaker Τσακανίκα, η αποχώρηση με 5 φάουλ του Άκη Καραμπίνη και τα 4 φάουλ του Τζάνη και του Κώστα Καραμπίνη έδωσαν την ευκαιρία στους παίχτες του Παναιτωλικού με εύστοχες βολές και 3 κρίσιμα αλλά και τυχερά τρίποντα να καλύψουν σχεδόν τη διαφορά και να πλησιάσουν στους (-3) . Αυτή τη φορά πάντως η ομάδα μας αποδείχτηκε ψύχραιμη και με εύστοχες βολές του Τζάνη πήρε τη νίκη. Από την ομάδα μας ο Μάντζιος έκανε , όπως σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, double-double (20π & 20+ ριμπάουντ) , ενώ ξεχώρισαν και οι Τζάνης , Θειακός και Άκης Καραμπίνης. Από τον Παναιτωλικό διακρίθηκαν οι Μαυρομάτης , Φωτιάδης και Τσιτσικάος.
Διατήτευσαν οι κ.κ. Μίγδος και Τσίγας.
Δεκάλεπτα : 8-2, 27-14 ημ, 41-25 , 61-55.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης-Κοντός) : Τζάνης 18, Μπέλλος , Χαρίσης 2, Καραμπίνης Σ 6, Βαρδάκης 4, Παππάς , Τσοτσόλης, Φίτσας , Θειακός 10, Καραμπίνης Κ, Μπουρδούκης 1, Μάντζιος 20.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Καραπιπέρης – Μαυρομάτης) : Κατσιάδας, Τσιτσικάος  15 (2), Κουτρούπης 3, Κολοβάκης  , Φωτιάδης 16, Κυριλής , Μαυρομάτης 21(2), Μουντζούρης, Γαλανόπουλος , Γεωργιαντάς, Κουτσογιάννης , Ακριτίδης 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

krima o panaitwlikos eixe kalh omada

Ανώνυμος είπε...

ημιχρονο 27-14 υπερ του αγσι. η συνεχεια ηταν να φτασει η διαφορα και τους 20 ποντους.
3 λεπτα πριν το τελος η διαφορα ειναι 13 ποντους. ο παναιτωλικος πιεζει κανοντας πολλα αμυντικα φαουλ στελνοντας τους παικτες του αγσι στη γραμμη των βολων και παραλληλα με επιθετικες προσπαθειες για τριποντα να προσπαθει να μειωσει τη διαφορα. ετσι απλα η διαφορα εφτασε τους 6 ποντους.
σιγουρα ο αγσι μια κλαση παραπανω