Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Άνετη νίκη και πρόκριση στους ημιτελικούς για τους εφήβους του ΑΓΣΙ.


Σε άνετη νίκη για την εφηβική ομάδα του ΑΓΣΙ κατέληξε η αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ. Ο αγώνας έγινε σήμερα 5/12/2010 στις 14.30 στο κλειστό της Ηγουμενίτσας και οδηγησε την ομάδα μας στα ημιτελικά εφήβων ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η ομάδα του Σοφοκλή Τσουκανέλη μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκε μέχρι το τέλος κερδίζοντας καθαρά με σκορ 64-85. Όλοι οι παίχτες είχαν πολύ καλή απόδοση και προσπάθησαν για τη νίκη εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο που οι ρυθμοί έπεσαν για τον ΑΓΣΙ με αποτέλεσμα οι Κερκυραίοι να καταφέρνουν να ψαλιδίσουν τη μέχρι τότε μεγάλη διαφορά . Διακρίθηκαν οι Θώδης , Κατσαπρακάκης , Θωμάι από τον ΑΓΣΙ ενώ από το Φαίακα αρκετά καλοί οι Σαμοΐλης , Παυλογιάννης και Τσουκιάς .
Δεκάλεπτα : 12-18 , 26- 46 ημ, 43 – 77 , 64 - 85.
Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ (Γεωργίου) : Μανέτας , Παυλογιάννης 16 (2), Τσενεμπής 6, Σαμοΐλης 18 (3), Προσαλέντης 6, Τσουκιάς 16 (2), Σαγιάς , Αγγέλης 2.
Α.Γ.Σ.Ι. (Τσουκανέλης) : Τζάνης , Κύρκος 6, Αλεξίου , Αναγνωστάκης 13, Κουνάβος, Κατσαπρακάκης 13 (2) , Θωμάι 15, Γέπης 7, Μάντζιος 13, Σπυρίκος , Θώδης 18. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΙΑΚΑΣ.ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ,ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΥΝ.ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΚΓΡΙΣΗ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΚΑΡΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΕΝΕΜΠΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 25ΑΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ 96ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ;;. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΕΝΕΜΠΗ ;;
ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ΄
ΤΟ ΤΖΑΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ;;;
Πότε έπαιξε τελευταία φορά Ο ΚΑΡΔΑΚΗΣ ΜΕ ΑΓΣΙ ;; ποτέ !!!! γιατί άραγε ;;
ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΚΕΚΥΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ 100 ποντους .

Popolarus είπε...

Βρε παιδιά μη μαλώνετε άδικα.Σ'αυτές τις ηλικίες η βελτίωση στην απόδοση των παικτών είναι ραγδαία.Και τα δύο παιδιά είναι ταλαντούχοι παίκτες και δίνουν υποσχέσεις για το μέλλον.Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μάντζιος είναι πιό δυνατός,ενώ ο Καρδάκης είναι πιο ντελικάτος παίκτης.Μακάρι να βγαίνουν τέτοιοι παίκτες για το καλό του Μπάσκετ.Τα δύο αυτά παιδιά μαζί με τον Αναγνωστάκη του ΑΓΣΙ,και τους Σισμάνη,Καλαϊτζή και Κουλαξουζίδη της Α.Ε Κοζάνης,είναι ότι καλλίτερο έχει η Βορειοδυτική Ελλάδα σ'αυτές τις ηλικίες.

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw apolita me ton nomiko alla tha ithela na kanw mia erwtisi panw se auto to thema... Exete dei apo koda olous tous paixtes tis E.S.K.A.V.D.E. kai mporeite na krinete gia tin exelixi tous? mipws gia esas miloun mono oi arithoi twn podwn?? iparxoun polla paidia pou kata tin gnwmi mou pou "adikoudai"....

Popolarus είπε...

Σίγουρα φίλε Ανώνυμε υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι νεαροί παίκτες στην ΕΣΚΑΒΔΕ,αλλά εγώ αναφέρθηκα στους παραπάνω γιατί γι'αυτούς γίνεται η συζήτηση.Δεν έχω δεί όλους τους παίκτες της ΕΣΚΑΒΔΕ αυτής της ηλικίας,αλλά τα παιδιά στα οποία αναφέρθηκα τα έχω δεί επανειλημμένα σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια και έτσι μπορώ να εκφράσω την άποψη μου χωρίς καμμιά απολύτως ιδιοτέλεια.Πιστεύω επίσης ότι το μέλλον του Ελληνικού Μπάσκετ βρίσκεται στην επαρχία και είναι ευθύνη των Περιφερειακών και Ομοσπονδιακών Προπονητών να ανακαλύψουν και να καταγράψουν τους ταλαντούχους παίκτες και στην συνέχεια να τους εντάξουν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ σε συνεργασία με τους Προπονητές των Σωματείων στα οποία ανήκουν οι νεαροί παίκτες.