Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα Β' ομίλου παιδικού.

Ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΣΚΑΒΔΕ το πρόγραμμα για τη διεξαγωγή της Β' φάσης του παιδικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του ΑΓΣΙ θα αγωνιστεί στο Β' όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΑΤΛΑΣ ΑΠΣ , ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, Α.Ε.ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  και ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα στο μενού (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ) ή κλικάρετε εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ, H ΕΣΚΑΒΔΕ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΜΠ ????????? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ !!!!!!!!

Ανακοίνωση ΕΟΚ
Η ΕΟΚ με επιστολή της προς τις Ενώσεις ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΘ και ΕΣΚΑΔΥΜ γνωστοποιεί τα εξής:
- Προς ΕΚΑΣΘ: Παρακαλούμε να οργανώσετε καμπ επιλογής αγοριών γεννηθέντων τα έτη 1995, 96 και 97 στην πόλη σας, ώστε τη Δευτέρα 20/12 το απόγευμα να γίνει προπόνηση - επιλογή των αθλητών της Ένωσης σας. Θα παρευρεθούν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Κ.Μίσσας, Μ.Μανουσέλης και Γ.Λιμνιάτης όπως και ο τεχνικός σύμβουλος Θ.Παπαδημητρίου.
- Προς ΕΣΚΑΘ: Παρακαλούμε να οργανώσετε καμπ επιλογής αγοριών γεννηθέντων τα έτη 1995, 96 και 97 στην πόλη σας, ώστε το Σάββατο 18/12 το απόγευμα να γίνει προπόνηση - επιλογή των αθλητών της Ένωσης σας. Θα παραβρεθούν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ.κ. Κ.Μίσσας, Μ.Μανουσέλης και Γ.Λιμνιάτης.
- Προς ΕΣΚΑΔΥΜ: Παρακαλούμε να οργανώσετε καμπ επιλογής αγοριών γεννηθέντων τα έτη 1995, 96 και 97 στην πόλη σας, ώστε την Κυριακή 19/12 το απόγευμα να γίνει προπόνηση - επιλογή των αθλητών της Ενωσης σας. Θα παραβρεθούν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ.κ. Κ.Μίσσας, Μ.Μανουσέλης και Γ.Λιμνιάτης.

agsi bc είπε...

Στις αρχές Φεβρουαρίου θα γίνει το camp για τα αγόρια της ΕΣΚΑΒΔΕ γεν. 1995,1996 και 1997. Προπονητής της Εθνικής παίδων ανέλαβε ο κ. Μανουσέλης. Ευχόμαστε στα ταλαντούχα παιδιά της ένωσης καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουμε υπομονή. Το πρωτάθλημα αρχίζει και απ' τα πρώτα παιχνίδια θα έχουμε μια εικόνα. Το παιδικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ένωσής μας καθώς παρουσιάζει ενδιαφέρον και η πρόκριση αλλά και οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Χρειάζεται όμως διάρκεια από τις ομάδες και αυτό είναι το ζητούμενο. Πάντως όλα όσα διαβάζω εδώ με εκπλήσουν γιατί έχω δει τις περισσότερες ομάδες και περιμένω πολύ δυνατά παιχνίδια και στους δύο ομίλους. Είδα δυό δυνατές ομάδες στον αγώνα Λόρδος Βύρων - Ναύπακτος και πολλά ψηλά παιδιά. Είδα την πολύ καλή ομάδα του Παναιτωλικού. Η Λευκάδα δεν είναι μόνο ο Κατωπόδης, ο οποίος βέβαια βελτιώνεται καθημερινά. Η Αμφιλοχία έχει πολλούς καλούς 95ρηδες κι ο Σταμούλης κάνει, εδώ και πολλά χρόνια, καταπληκτική δουλειά. Ο Πήγασος έχει παράδοση στην υποδομή και η Άρτα έχει πάθος και πολλά ψηλά παιδιά. Άρα όσα είδαμε τα τελευταία 5 χρόνια, δηλαδή 3 ή 4 ομάδες του Βορρά στην τελική τετράδα, κινδυνεύουν να διαψευσθούν. Βέβαια και ο Βορράς με τις πάντα δυνατές ομάδες των Ιωαννίνων και της Κέρκυρας θα παρουσιάσει συναρπαστικό πρωτάθλημα. Η Παραμυθιά πέρυσι παρουσίασε πολύ δυνατή ομάδα στο παιδικό. Το Καναλάκι ήταν πάντα στη σκιά της Πρέβεζας αλλά φέτος το ότι έπαιξε σε άλλο όμιλο και το ότι ανέβηκε το ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της ομάδας ανδρών στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, έδωσε σημαντικό κίνητρο στα παιδιά. Τέλος για την Πρέβεζα θέλω να πω ότι παραδοσιακά παρουσιάζει καλές ομάδες στο παιδικό και τα τελευταία χρόνια είναι πάντα στην τετράδα. Φέτος έχει μερικές πολύ καλές μονάδες αλλά κυρίως στηρίζεται στην ομοιογένεια, στις πολλές επιλογές και στον πολύ καλό προπονητή της, το Σπύρο Πολίτη. Σαν 95ρηδες έχασαν στον τελικό του μίνι από τον ΠΑΣ. Συνοπτικά πιστεύω θα παρακολουθήσουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, ίσως το καλύτερο των τελευταίων χρόνων αφού όλες οι ομάδες θα στηριχθούν πλέον στην υποδομή τους. Θεόδωρος Μυζίκος