Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία των ομάδων του ΑΓΣΙ

Σε φουλ ρυθμούς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και τραυματισμών ολοκληρώνεται σύριο η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας.
Οι ομάδες των ανδρών , των εφήβων , των παίδων και των ΜΙΝΙ προπονούνται πρωί και απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, στο ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) .
Οι υπεύθυνοι προπονητές (Σοφοκλής Τσουκανέλης και Παναγιώτης Κουβάτσης) δείχνουν αισιόδοξοι αν και αποφεύγοντας τα λόγια θεωρούν ότι κάθε πρόβλεψη για την πορεία των ομάδων είναι πρόωρη.  Οι παίχτες φαίνεται πως αντέχουν στους δυνατούς ρυθμούς προετοιμασίας ενώ τα πρώτα φιλικά μάλλον θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη. Παρόντες στο ΕΑΝΚΙ ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Βαρλαμίτης και ο έφορος του μπάσκετ Νίκος Κασιούμης που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις προπονήσεις .
Αν και δεν υπάρχουν δηλώσεις οι στόχοι είναι ξεκάθαροι από τη πρώτη στιγμή και όλοι είμαστε αισιόδοξοι για την φετινή χρονιά.  
Τα κενά που προέκυψαν στην ανδρική ομάδα από τη «συγχώνευση» των ομάδων ΚΡΟΝΟΥ και ΑΓΣΙ θα καλύψουν οι πρωταθλητές ΕΣΚΑΒΔΕ έφηβοι του ΑΓΣΙ στοχεύοντας σε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.
Το εφηβικό θα ενισχυθεί από την παρουσία των Αναγνωστάκη , Κύρκου και του Μάντζιου από το παιδικό στοχεύοντας στην πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στην παιδική ομάδα εκτός από τους βασικούς Μάντζιο , Τσακανίκα , Θειακό, θα κάνουν ντεμπούτο οι ταλαντούχοι Μιχάλης Τζάνης (95αρης που πέρυσι έπαιζε στους Φιλιάτες ) και ο Άγγελος Φίτσας που πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα. Οι προσδοκίες όλων δεν μπορούν να υστερούν από τα περυσινά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα στην Κύμη αν και φέτος το ρόστερ καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό οι 96αρηδες του ΑΓΣΙ.  
Οι κορασίδες και οι νεανίδες θα συναντηθούν γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους υπό τις εντολές του Κώστα Σδούκου.
Στη φωτογραφία η παιδική ομάδα μετά την προπόνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: