Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ο coach των ΜΙΝΙ96 του ΑΓΣΙ.



Απαιτητικός, παθιασμένος με το μπάσκετ και την ομάδα, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια και τη συνεχή βελτίωση των νέων ταλέντων του ΑΓΣΙ είναι ο Παναγιώτης Κουβάτσης , προπονητής των 96άρηδων και 97άρηδων του μπάσκετ. Αυστηρός όταν χρειάζεται αλλά και τρυφερός με τους περυσινούς πρωταθλητές δείχνει αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της ομάδας.
«Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι δύσκολο» μας είπε . «Κυρίως γιατί απέναντί μας έχουμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη διάθεση και προσπάθεια. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παρκέ και  να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι  να κερδίσουμε. Τα παιδιά έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του ματς και περιμένουν πως και πώς να ξεκινήσει αυτός ο αγώνας. Αν συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα και πάθος, θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.» Καλή επιτυχία coach. 



12 σχόλια:

Mantzios είπε...

coachara se stirizoume panta se kathe agwna!!!!!!!!!

coach panos είπε...

Πάνω από όλα η ομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Θα παρακαλούσα θερμά να φαίνονται όλα τα σχόλια για το πρόσωπό μου ακόμη και αν είναι υβριστικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσως και να γίνω καλύτερος που το θέλω πάρα πολύ. Ωστόσο θα ήταν φρόνημο να γράφουμε επώνυμα αλλιώς δεν έχει νόημα...Παναγιώτης Κουβάτσης

Mantzios είπε...

ti na poune coach gia sena afou eisai poli kalos sti douleia sou!!!!!!

agsi bc είπε...

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτης Κουβάτσης είναι δεδομένο ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Σε αυτήν την ηλικία η απόδοση των παιδιών είναι αδιάψευστος καθρέπτης της δουλειάς των προπονητών τους. Καλή συνέχεια coach!
Αντώνης Ασπιώτης, προπονητής Κερκυραϊκού.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ' όλα θα συμφωνήσω με τον κ. Ασπιώτη για το ότι ο κ. Κουβάτσης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Προσωπικά μου αρέσει το πάθος που τον διακρίνει και το οποίο είναι "ιδαίτερο" προσόν στη δουλειά αυτή. Ακόμη είναι συνεχιστής της καταπληκτικής δουλειάς που γίνεται στον αγσι στις υποδομές (1ος και με διαφορά). Όμως μερικές φορές το πάθος σε τυφλώνει και κάνεις λάθη (μιλάω και προσωπικά).Όμως με το σφύριγμα της λήξης πρέπει να μάθεις ν' αντιδράς με αξιοπρέπεια είτε είσαι νικητής είτε ηττημένος. Στον τελικό του πρωταθλήματος ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν. 1997) η Πρέβεζα νίκησε πεντακάθαρα τον αγσι με 72-44. Δεν νομίζω ο κ. Κουβάτσης να είχε καλύτερη ομάδα και να θεωρεί ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία ή τις συνθήκες διεξαγωγής. Η διαιτησία έδωσε ρεσιτάλ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα έκανε κάτι που για μένα ήταν απρέπεια. Το γράφω γιατί δείχνει ότι είναι "ανοιχτός" στο ν' ακούει ώστε να γίνεται καλύτερος. Όταν τον πλησίασε ο προπονητής της Πρέβεζας κ. Θεόφιλος Λιόντος να του δώσει το χέρι του αρνήθηκε προκλητικά. Ακόμη αρνήθηκε να φωτογραφηθούν οι αθλητές του με το κύπελλο που αποφασίστηκε να τους δοθεί που κατόρθωσαν να φτάσουν στον τελικό αήττητοι. Θα πρέπει να τονίσω το γεγονός ακόμη ότι ο κ. Θεόφιλος Λιόντος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με ξεχωριστό πάθος, ένας θαυμάσιος χαρακτήρας που δουλεύει αποκλειστικά στην υποδομή (αν και έχει δεχτεί πάμπολλες προτάσεις - ακόμη κι απ' τη Νικόπολη - δεν δέχτηκε να πάει σε ομάδα ανδρών) και δεν έδωσε ποτέ αφορμή για τέτοια αντιμετώπιση. Πιστεύω ότι η όλη κίνηση ήταν ένα λάθος του κ. Κουβάτση που δεν θα το επαναλάβει. Υπηρετώντας τόσα χρόνια το άθλημα χαίρομαι που πολλές ομάδες τελευταία έριξαν βάρος στην υποδομή τους. Θα αποδειχτεί στο άμεσο μέλλον ότι είναι η καλύτερη κίνηση. Τέλος θα ήθελα ν' αναφέρω μερικές από τις ομάδες που ανάλογα με τη "δεξαμενή" παιδιών που έχουν κάνουν "καλή δουλειά" επί σειρά ετών. Αγσι, Φαίακας, Νικόπολη, Αμφιλοχία, Πήγασος και τελευταία Κερκυραικός, Πας, Βύρων, Νάυπακτος,Άρτα και ίσως κάποιος που μου διαφεύγει. Συγχαρητήρια και για το blog. Μαζί με του Αλκίνοου παρέχουν την πληρέστερη ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο. Μαθαίνουμε αποτελέσματα και περιγραφές πολύ πριν από την Ένωση. Θα τα ξαναπούμε. Θεόδωρος Μυζίκος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Μυζίκο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μιλάω επώνυμα και η καλύτερη απάντηση που μπορώ να έχω στο κείμενό μου είναι από τον ίδιο coach της ομάδος σας. Πρώτα από όλα, η ομάδα μου στο Μινι 97 έχασε δίκαια φέτος και δεν παραπονέθηκα για τη διαιτησία. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι 2 διαιτητές της αναμέτρησης. Δεύτερον, είναι τεράστιο ψέμμα και δυστυχώς δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα η χειραψία μου στον coach μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε. Αυτό δεν έπρεπε να το πείτε. Επίσης, δεν ξεχνιέται (ακούγεται και από την κάμερα άλλωστε) το 'ου' που κάνατε προσωπικά εσείς (έφορος της ομάδος) κατά τη διάρκεια του τελικού όταν έκανε επίθεση η ομάδα μας. Όσον αφορά τέλος, για τη φωτογραφία με το κύπελλο, όντως δεν ήθελα να βγει διότι η ΕΣΚΑΒΔΕ δεν είχε προβλέψει να υπάρχει κύπελλο και δεν ήθελα να γίνει η απονομή με ένα άσχετο κύπελλο. Μπορώ να μιλήσω και για την συμπεριφορά του coach απέναντι στα ίδια τα παιδιά του αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν μου πέφτει λόγος. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και εννοείται ότι έχω ανοιχτά τα αυτιά μου και ακούω τα πάντα!!!
Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα της Νικόπολης.
Για τον coach Ασπιώτη έχω να πω ότι είναι σε ήθος είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής της ΕΣΚΑΒΔΕ και είναι χαρά και τιμή μου να παίζουμε αγώνες μαζί.Ευχαριστώ πολύ coach για τα καλά σας λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κουβάτση αν κάποτε σε κάποιο blog παρουσιάσω τον εαυτό μου και περιγράψω τα κατορθώματά μου, είναι σίγουρο ότι θα είμαι ανοιχτός σε κάθε είδος επικοδομητικής κριτικής. Εσύ αντέδρασες άσχημα την πρώτη φορά λογοκρίνοντας και κόβοντας το κείμενό μου (έστω και με τη δικαιολογία της ανωνυμίας) και τη δεύτερη στρεφόμενος εναντίον μου κι εναντίον του κ. Λιόντου. Κρίμα. Αναφέρθηκα σε κάποια γεγονότα γιατί δεν πρέπουν σ' έναν προπονητή καλαθοσφαίρισης και το έκανα γιατί πιστεύω ότι μπορείς ν΄αναδειχθείς. Μάλλον όμως έκανα λάθος. Είσαι υπερβολικά (το λίγο είναι απαραίτητο στην προπονητική) εγωιστής και αυτό δεν είναι στα υπέρ σου. Τώρα όσο αφορά εμένα πρέπει να ξέρεις ότι από το 1979 που ασχολούμαι επίσημα με το χώρο, έχω εμπλακεί κι ακόμη έχω πρωταγωνιστήσει σε πολλές rock καταστάσεις. Όμως στη παρούσα φάση με αδικείς. Κατ' αρχάς δεν ήμουν έφορος αυτής της ομάδας (ο έφορος κάθονταν στην άκρη του πάγκου) αλλά ένας απλός φίλαθλος, έστω φανατικός φίλαθλος και καθόμουν στην κερκίδα.Οσο αφορά το "ου" δεν το συνηθίζω. Μπορεί καμμιά φορά σε απόφαση κάποιου διαιτητή και σίγουρα ποτέ εναντίον αθλητών και μάλιστα αυτής της ηλικίας. Αν ξαναδείς αυτό το επιλεκτικό video με μεγαλύτερη προσοχή θα διαπιστώσεις ότι αυτό το "ου" ακούστηκε δύο ή τρείς φορές και βέβαια όχι από μένα. Κάποιος γονιός ήλθε καθυστερημένος στο γήπεδο, δε θυμάμαι στη μέση ποιας περιόδου, και κάθησε δίπλα μου.Φώναξε και του είπα αν συνεχίσει να πάει αλλού. Κατέβηκε χαμηλότερα και σταμάτησε να φωνάζει. Όσο αφορά τον κ. Λιόντο κακώς τον ενέπλεξες. Ακόμη βρίσκεσαι πολύ μακριά από το να μπορείς να κρίνεις τη συμπεριφορά του και την προπονητική του ικανότητα. Αν πλησιάσεις ποτέ (που εύχομαι να το κάνεις) τους τίτλους του και τις συμμετοχές του σαν αθλητής και σαν προπονητής τότε ίσως να μπορείς. Και δουλεύεις και στα Γιάννενα (Γιάννενα = 5 Πρέβεζες). Θα μου επιτρέψεις και λόγω διαφοράς ηλικίας, να κλείσω με μια συμβουλή. Δουλεύεις στον αγσι και πριν από σένα δούλεψαν πολλοί άλλοι, άλλοι καλύτεροι κι άλλοι χειρότεροι. Ο αγσι παραμένει στην υποδομή πρώτη δύναμη. Και ξέρεις γιατί. Γιατί πίσω απ' όλους σας βρίσκεται ένας δάσκαλος του αθλήματος, ο Βαγγέλης ο Παππάς. Γι' αυτό άνοιξε τα μάτια και τ' αυτιά σου, άκου τις συμβουλές του και δεν θα πας χαμένος. Με συμπάθεια. Θεόδωρος Μυζίκος.

agsi bc είπε...

κ. ΜΥΖΙΚΟ , ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο κ. ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΏΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ - ΠΟΝΤΟΙ). ΤΟ BLOG ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ , ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΚΟΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΒΑΤΣΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ.
AGSIBLOGSPOT