Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΣΙ.

Δεύτερη νίκη για τους εφήβους μας , αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕ Σπάρτης.  


Με όπλο την πολύ καλή άμυνα κατόρθωσε τελικά να επικρατήσει ο ΑΓΣΙ με 55-53 της ΑΕ Σπάρτης στο κλειστό του Βέλου Κορινθίας και να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο στην προκριματική φάση του 37ου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο ΑΓΣΙ παρουσιάστηκε μάλλον κουρασμένος και σε συνδυασμό με την κλειστή άμυνα ζώνης της Σπάρτης έχασε το πρώτο δεκάλεπτο (11-19). Στο δεύτερο δεκάλεπτο έπαιξε καλύτερα και παρά τη σχετική αστοχία μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό του , να καλύψει τη διαφορά και με τη λήξη να περάσει μπροστά με 32-30. Το β’ μέρος ήταν για γερά νεύρα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ για τις δύο ομάδες. Το 3ο δεκάλεπτο έληξε (42-44) , ενώ στο 4ο οι παίχτες μας κυρίως με εύστοχες ελεύθερες βολές πήραν τον αγώνα. Για δεύτερη μέρα όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους , ενώ αρίστευσαν στις ελεύθερες βολές 15 στις 17. Ο Σοφοκλής Τσουκανέλης δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας μας. «Αυτό που μετράει είναι η νίκη» , είπε. «Ξέραμε ότι η Σπάρτη θα τα έδινε όλα για να κερδίσει τις εντυπώσεις από τη χθεσινή ήττα , αλλά ευτυχώς και παρά την απουσία του Μαρουσόπουλου, μπορέσαμε να μείνουμε όρθιοι για να αντιμετωπίσουμε αύριο την Απόλλωνιάδα στον αγώνα που εξαρχής είχε τη μεγαλύτερη βαρύτητα για μας. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αλλά δεν είμαστε εύστοχοι στα σουτ 3 πόντων αφού βάλαμε μόνο 3. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τη νίκη.»

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :  ( 11-19 ) , ( 32-30 ) ημ.- ( 42-44 ) , ( 55-53 ).
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης - Κουβάτσης) : Μπέης 8, Πανάγος, Σπυρίκος, Μπέλτσης , Πλιάκος 1, Μπρίκος 4 (1), Θωμάι 22 (1) , Γέπης 10 (1) , Τσούκας , Θώδης 10.   

Ο πιο κρίσιμος αγώνας για την ομάδα μας θα γίνει αύριο Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 11 το πρωί. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το φαβορί ΑΣ Απολλωνιάς Πατρών που νίκησε το Διαγόρα Βέλου με 20 πόντους διαφορά (80-55). Ευχόμαστε οι παίχτες μας να βρεθούν σε καλή μέρα και να παίξουν χωρίς άγχος. Με λίγη τύχη και μαθημένοι στις γερές κόντρες οι παίχτες μας μπορεί να κάνουν Πάσχα νωρίτερα φέτος.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΚΑ-Η ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ( 5ο ) ΣΤΟΝ ΨΗΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ Α.Ο.Π.Α. ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

για αυτο χασατε με 20 ποντους?