Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ.

Τον Κερκυραϊκό θα υποδεχτεί ο ΑΓΣΙ την Κυριακή των Βαίων 28/3 , στην τελευταία αγωνιστική της β' φάσης του β' ομίλου. Ο Κερκυραϊκός ξεκίνησε με καλά αποτελέσματα στην αρχή, στην 6η αγωνιστική βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και τώρα είναι πιθανόν να μείνει εκτός γ φάσης.
Σαν ομάδα έχει την 6η καλύτερη επίθεση με 520 π., (τελευταίος ο ΠΑΣ)  και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 555 π, (πρώτος ο ΑΓΣΙ). Κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα βάζει 47,27 πόντους και δέχεται 50,45. Τα στατιστικά στοιχεία τον εμφανίζουν λίγο καλύτερο από τον Φαίακα, ενώ στην απόδοση των παιχτών του συναντήσαμε πολλά προβλήματα αφού σε 12 αγώνες βρήκαμε πόντους παιχτών  μόνο για 6 αγώνες. Έστω κι έτσι όμως προκύπτει ότι ο Χονδρογιάννης και ο Τσενεμπής με 14,1 πόντους ο καθένας , σε κάθε αγώνα προηγούνται . Ο Τσενεμπής έχει βέβαια αρκετές απουσίες. 3ος είναι ο Σκιαδόπουλος με Μ.Ο. 9,4 πόντους σε κάθε αγώνα. 4ος ο Παπαγκίκας με 6π / αγώνα, 5ος ο Γογγάκης με 5 π/ αγώνα. Τα τρίποντα είναι ελάχιστα αφού όλη  ομάδα σε 6 αγώνες έχει βάλει 8 , δηλαδή βάζει περίπου 1τρ. σε κάθε αγώνα.
Συμπέρασμα : Η νίκη του Κερκυραϊκού στα Γιάννενα θα είναι πραγματικά μεγάλη έκπληξη.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπορειτε να βγαλετε στατιστικα για τις ομαδες του Φαιακα και του Ηρακλη??? Πιστευω οτι ο αγωνας αυτος θα κρινει την τεταρτη θεση.
Να δουμε τη δυναμικοτητα των δυο αυτων ομαδων. ευχαριστω!!!

agsi bc είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/3. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ 25-3-10ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ?????????

agsi bc είπε...

ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ BLOG ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΝΚΟΠΟΛΗ ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00. ΟΜΩΣ Η ΕΣΚΑΒΔΕ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ :
ΑΓΡΙΝΙΟ 18:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ(ΠΑΙΔΙΚΟ-ΣΙΓΑΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ.
ΠΡΕΒΕΖΑ 17:00 ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΑΤΛΑΣ (ΜΙΝΙ 96') - ΤΕΦΑΣ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΆΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

agsi bc είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00.

Ανώνυμος είπε...

Αμα δειτε σε τι υποδομες κανει προπονηση το παιδικο τμημα του Κερκυραικου θα παθετε σοκ....Τα παιδια ειναι ηρωες

Ανώνυμος είπε...

Αμα δειτε σε τι υποδομες κανει προπονηση το παιδικο τμημα του Κερκυραικου θα παθετε σοκ....Τα παιδια ειναι ηρωες

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
ΑΠΛΑ Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Α'1 ΕΣΚΑΒΔΕ ΕΝΩ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ Β' ΕΣΚΑΒΔΕ.

agsi bc είπε...

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.