Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (ΠΑΙΔΩΝ) : 20 - 0 ;

Απ΄ότι δείχνει το πρόγραμμα διαιτησίας της ΕΣΚΑΒΔΕ ο αγώνας μεταξύ του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ και του ΠΑΣ Γιάννενα δεν θα γίνει. Φαίνεται πως η ομάδα του ΠΑΣ δεν θα κατέβει με αποτέλεσμα να μηδενιστεί για δεύτερη  φορά και ο Κερκυραϊκός να πάρει χωρίς αγώνα δύο πολύτιμους βαθμούς. Τους λόγους που ο ΠΑΣ δεν θα πάει στην Κέρκυρα δεν τους γνωρίζουμε , αν και υποθέτουμε ποιοι είναι. 
Ο αγώνας είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 21/3/2010 και ώρα 16.00 
Στη θέση αυτού του αγώνα θα γίνει το παιχνίδι ΜΙΝΙ 96 :  ΦΑΙΑΚΑΣ - ΙΟΝΙΟΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KRIMA!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.....
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το παν είναι όλοι να βάζουν πάνω από όλα το μπάσκετ και η κάθε ομάδα να σέβεται τους αθλητές της που τιμάνε τη φανέλα της. Αν μια ομάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει καν τη συμμετοχή των παιδιών της σε έναν αγώνα ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του εκάστοτε σωματείου??

Ανώνυμος είπε...

o pas kala tha kanei na parathsei to basket kai na asxolhthei me to podosfairo.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

agsi bc είπε...

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ.

dimitris είπε...

kalo tha itan otan kapoioi den gnwrizoun ti symbainei kai ti logoi krybontai pisw apo kathe apofasi, na min mpainoun sti diadikasia na sxoliazoun eirwnika kai na prosvaloun omades kai ypolipseis anaitia kai xwris na exoun proklithei, alla na asxolountai mono me ta tou oikou tous.

Mantzios είπε...

einai omws krima gia auta ta paidia pou agwnizontai se kathe macth me oli tin psixi tous kai auto to xerw poli kala!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

χωρις ειρωνεια... πες μας Δημητρη γιατι δεν κατεβηκε ο πας??? αν γνωριζεις οφειλης να το πεις οχι μονο στα παιδια του πας αλλα σε ολα τα παιδια που ασχολουνται με τον αθλητισμο!!!!

Mantzios είπε...

an file ennoeis emena sto teleutaio minima exw na sou pw pws lathos katalaves den xerw to logo xerw omws to pws niwthoun auta ta piadia kai pistepse me to sinesthima auto den legete xara!!!!!!!!