Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Παιδικό: Ξανά στο τελικό

Για 6η συνεχόμενη φορά στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΑΓΣΙ αφού στον χθεσινό ημιτελικό κέρδισε τον ΑΟ Αγρινίου με 68-49.
Στο παιχνίδι ο ΑΓΣΙ μπήκε δυνατά προηγήθηκε με 6-0, ο ΑΟΑ ισορρόπησε άλλα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο ΑΓΣΙ πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με 16-10. Στο ξεκίνημα του 2ου δεκαλέπτου ο ΑΟΑ έκανε την αντεπίθεση του προηγήθηκε με 2 πόντους, αλλά στην συνέχεια και με όπλο την καλή πάνω στους περιφεριακούς του ΑΟΑ στο ημίχρονο ο ΑΓΣΙ ήταν μπροστά με 31-23. Όμοιο και το τρίτο δεκάλεπτο όπου η διαφορά άνοιξε και άλλο δηλαδή το σκορ έγινε 54-36. Στην συνέχεια και παρά την προσπάθεια του ΑΟΑ δεν άλλαξε κάτι και ο ΑΓΣΙ κέρδισε με 68-49.
Έτσι την Κυριακή ο ΑΓΣΙ θα βρεθεί στον τελικό για 6η συνεχόμενη χρονιά και φιλοδοξεί να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα, το 20ο παιδικό στην ιστορία του...
Τα προηγούμενα 5 χρόνια έπαιξε κατά σειρά με Φαιακα, Νικόπολη, Νικόπολη(το πήρε η Νικόπολη), Φαίακα, ενώ πέρυσι, λόγω συστήματος ομίλου βγήκε 1ος και κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Φέτος αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Παν αιτωλικού, η οποία επικράτησε στον άλλο ημιτελικό του Φιμπα Πήγασσου με 55-52.
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 1 στην Πρέβεζα.
Με τον ΑΓΣΙ αγωνίστηκαν: (Προπονητής ο Χρήστος Μπέγκας) Γεωργίου 2, Καραμπίνας 4, Τζουβάρας 17 (1), Καννής, Βαγγέλης 23 (2), Κονιτσιώτης, Μόσχος, Λισγάρας, Ανδρούτσος, Γκερατς 4, Μπαζακας 16(2) και Καρράς 2, ενώ μαζί με την ομάδα ήταν ο άρρωστος Ανθόπουλος.
Κοντά στην ομάδα φυσικά ο τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Παππάς, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Χρηστος Γεωργίου, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο έφορος του ανδρικού και μέλος του ΔΣ Αθανάσιος Σούλτης και φυσικά ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος όλων των τμημάτων Νίκος Κασιούμης.
Κοντά στην ομάδα όπως είναι λογικό αρκετοί γονείς και συγγενείς των παιδιών όπου και δημιούργησαν μία ωραία ατμόσφαιρα. Η συνέχεια την Κυριακή στην Πρέβεζα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: