Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η προετοιμασία συνεχίζεται


Συνεχίζεται η προετοιμασία της αντρικής ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Λάρισας. Η ομάδα παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα προπονήθηκε χτες και σήμερα (από 1 ώρα και 15 λεπτά φυσικά), ενώ όλοι έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα του αγώνα και αυτό είναι το σημαντικότερο, αφού την Κυριακή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση παραμονή.
Προβληματισμός επικρατεί πάντως σχετικά με το διαιτητικό δίδυμο που θα είναι στο παιχνίδι, και αυτό γιατί από την πρώτη υπάρχουν πολλά παράπονα από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης, ενώ ο δεύτερος ορίζεται για ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας και ενώ στα δύο προηγούμενα η ομάδα μας έτυχε εχθρικής αντιμετώπισης (9 τεχνικές ποινές…).
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα, κανονικά συνεχίζουν την προετοιμασία οι «μικρές» ομάδες του συλλόγου, με το γνωστό γηπεδικό πρόβλημα, το οποίο έχει γίνει ακόμη πιο έντονο μετά το κλείσιμο του κλειστού του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.
Η δεύτερη ομάδα μας (εφηβικό) δεν έχει αγώνα το Σαββατοκύριακο αφού έχει ρεπό, ενώ το άλλο Σάββατο στις 2 θα γίνει το παιχνίδι του παιδικού με την Νικόπολη Πρέβεζας αφού δεν υπήρχε διαθέσιμη ώρα στο κλειστό για να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.
Τέλος αγωνιστική δράση έχουν και οι δύο ομάδες μας στο πρωτάθλημα μίνι 99, αφού ο ΑΓΣΙ αντιμετωπίζει τον Ίανθο, το Σάββατο στις 2, ενώ την Κυριακή στις 11 αγωνίζεται η αντίστοιχη ομάδα του Κρόνου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: