Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σάρωσαν τα Λύκεια των Ιωαννίνων στο σχολικό πρωτάθλημα.




Με τη Ζωσιμαία στα αγόρια και το 1ο Λύκειο Ιωαννίνων στα κορίτσια να αντιμετωπίζουν το 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας συνεχίστηκε σήμερα το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ 2011-12.  
Οι ομάδες των Γιαννιώτικων Λυκείων κυριολεκτικά σάρωσαν τους αντιπάλους πετυχαίνοντας ανεπανάληπτες διαφορές στο σκορ.
Συγκεκριμένα η Ζωσιμαία στα αγόρια επιβλήθηκε του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στο πρωτάθλημα αγοριών με το αστρονομικό 76-17.
Η επικράτηση των αγοριών της Ζωσιμαίας ήταν ολοκληρωτική με τους Θεσπρωτούς να μην μπορούν να αντιδράσουν σε όλο τον αγώνα .
Το σκηνικό επαναλήφθηκε με τα κορίτσια του 1ου Λυκείου Ιωαννίνων να μετατρέπουν την αναμέτρηση σε διαδικασία ρουτίνας.
ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ
Οκτάλεπτα : 15-8 , 47-8 (ημ), 60-11 , 76 – 17.
ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ (Γ. Ανυφαντής – Γ. Μάκης) : Καρκαντέλος Σωτ. 4 , Ποσποτίκης 3(1) , Δημητριάδης 2 , Βαρδάκης, Γεωργίτσης 2 , Παπατσίμπας 8 , Φίτσας , Καρκαντέλος Βας. 6 , Ζαραβέλας 8 , Μπουρδούκης , Αναγνωστάκης 43 (1).
1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας (Ελπ. Τσόδουλου ) : Τζάνης 4, Κωνσταντίνου 3(1), Τσούτσης , Μάστορας , Παππάς 2, Γιαννός , Μπίρης , Σταύρου , Μπέζας , Λώλος 4, Μέλλος 4, Εργινουσάκης .  
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Οκτάλεπτα : 21-0 , 51-0 (ημ), 74-3 , 92-3.
1ο ΓΕΛ Ιωαννίνων (Μάντζιος Δημ) : Μπάκα 18, Πλάκα 17, Ντακούμη , Κλείτσα 32, Παπαδιώτη , Σιδέρη 25 , Πρόκου.
1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας (Ελπ. Τσόδουλου) : Τζάνη , Κάτσιου , Γιαννέλου , Γώγου 3(1),  Γιαννακοπούλου , Ανυφαντή , Γραβάνη , Μαρτίνη , Παπιγκιώτη , Κάτσιου .

Όπως μας ενημέρωσε η κα Μπάρκα (Υπεύθυνη Γραμματείας) , την οποία ευχαριστούμε πολύ , οι σχολικοί αγώνες θα συνεχιστούν. Στις 13 Δεκεμβρίου θα παίξουν τα Λύκεια της Άρτας (σε αγόρια και κορίτσια)  με τα Λύκεια της Άμφισσας. Οι νικητές αυτών των αγώνων θα αντιμετωπίσουν τα Λύκεια των Ιωαννίνων σε ημερομηνία μεταξύ 15 – 22 Δεκεμβρίου . Οι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των αντιπάλων , δηλαδή σε Άρτα ή Άμφισσα. 

OI  ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. 
Το 1ο ΓΕΛ Ιωαννίνων 

Το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

43 pontous (!!!) bravo sto paidi

agsi bc είπε...

Από τη Ζωσιμαία δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Η ομάδα είναι ο μισός ΑΓΣΙ εφήβων και η υπόλοιπη ομάδα είναι ο ΠΑΣ. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η ομάδα των κοριτσιών. Με λίγη δουλειά ακόμη υπάρχει 5αδα επιπέδου Πανελλήνιας εμβέλειας. Σίγουρα το μέλλον του γιαννιώτικου γυναικείου μπάσκετ ήταν σήμερα στη Λιμνοπούλα. Κλείτσα , Σιδέρη , Μπάκα και Πλάκα.
Μπράβο στα κορίτσια.

agsi bc είπε...

Αιτία των 43 πόντων είναι και η ένταση του α' δεκάλεπτου μεταξύ προπονήτριας της Ηγουμενίτσας και των Γιαννιωτών γυμναστών και καθηγητών. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επειδή η υπεύθυνη από τη Θεσπρωτία ζήτησε να εκκενωθεί η αίθουσα και το παιχνίδι να τελεστεί σύμφωνα με τους κανονισμούς, δηλαδή κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό δυσαρέστησε τους Γιαννιώτες που το θεώρησαν υπερβολικό και έτσι ο Ανυφαντής ζήτησε τουλάχιστον +45 πόντους από τους παίχτες. Άρα Αναγνωστάκης , Παπατσίμπας , Καρκαντέλος , Ζαραβέλας έπαιξαν full time και το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη για κανέναν.

agsi bc είπε...

Παρών στη Λιμνοπούλα και ο Χρήστος Βαχαρίδης. Οι δεσμοί του με τις ομάδες κορασίδων και νεανίδων του ΠΑΣ Γιάννενα ήταν και παραμένουν πολύ ισχυροί. Ήταν προπονητής των κοριτσιών τα προηγούμενα χρόνια και σ' αυτόν οφείλεται μεγάλο κομμάτι της σημερινής υπέροχης εμφάνισής τους.