Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πολύτιμη νίκη στο Αντίρριο. ΠΑΣ Ναυπάκτου – ΑΓΣΙ (ανδρικό) : 56-63

Δίκαια επικράτησε η ανδρική ομάδα μας στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι που έγινε στο κλειστό Αντιρρίου κόντρα στον ΠΑΣ Ναυπάκτου με σκορ 56-63. Ο ΑΓΣΙ ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με καλύτερη την 3η περίοδο που η άμυνα έκανε σπουδαία δουλειά. Προς το τέλος δεν έλειψαν τα επιπόλαια λάθη και οι βιαστικές ενέργειες αλλά η διαφορά στο σκορ (έως και 14 πόντοι) χάρισαν το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα. Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών κ. Βαγγέλης Παππάς που συνόδεψε την ομάδα και ο προπονητής Σοφοκλής Τσουκανέλης δήλωσαν αρκετά ικανοποιημένοι από την βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασαν οι παίχτες. Συγκεκριμένα ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε : « Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μου που σήμερα παρουσιάστηκαν περισσότερο συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι από τα προηγούμενα παιχνίδια και άξιζαν τη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και με εξαίρεση κάποιες επιπόλαιες ενέργειες προς το τέλος η ομάδα δεν απειλήθηκε έχοντας το προβάδισμα στο σκορ».  
Διαιτήτευσαν οι κ.κ.  Μίγδος και Γαλήνας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-23, 34-38 (ημ.), 41-53, 56-63.

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος Γ) : Μπίμπας , Φρέγκου 2 , Τσιλιγιάννης 5, Καραγιώργος , Αμπλάς 13, Παναγιωτόπουλος 4, Ζησιμόπουλος 9 (1), Κοκκινίδης, Κακούσης 5 (1) , Μαυρέλης 12, Κόκλας 6, Φαφουτάκης. 
ΑΓΣΙ (Σοφοκλής Τσουκανέλης): Κίσσας, Μπέης 7, Κουλουμπής, Σιώζος 2, Κατσαπρακάκης 10, Θωμάι 8, Αναγνωστάκης 9 (1), Μάντζιος 4, Μπαρτζώκας 15, Θώδης 8.


Δεν υπάρχουν σχόλια: